Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hideg víz, menzaétel, rovarok

Duna Relax & Event Hotel RáckeveDuna Relax & Event Hotel Ráckeve a térképen

Gyenge 2017. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Itt töltöttük a szilvesztert, rossz ötlet volt.
Először a pozitívumokat, mert azokat is meg kell említeni:
A hotel fekvése kiváló, a Dunára és a szemközti partra nyíló panoráma csodás. Az épület és a berendezés hangulatos, kiegyensúlyozott. A jacuzzis fürdőszoba kellemes meglepetés, akárcsak a napi hotelújság. A wellness szép, a személyzet javarészt barátságos, szokás szerint ebben a szobaasszonyok járnak az élen. A masszőr ayurvéda masszázsa profi. Meg kell említenem a sokféle elfoglaltságot, programot, melyek nagy részét grátisz kínálják a vendégnek. Szilveszterhez képest az ár is igen kedvező.

A szoba viszont rettenetesen kicsi (cca. 16 m2), a szekrény pedig semmire nem elég. Az akasztós részbe két ingen és egy öltönyön kívül nem fér be semmi. Legalább a falra elkelne pár akasztó, hogy a kabátokat ne a földön kelljen tárolni. A szép berendezés mellett igénytelenségnek hatnak a mosdó alatti szabadon hagyott szerelvények, a régi festésből visszamaradt pöttyök, stb. A szobában több alkalommal kellett hangyákat, egyéb rovarokat üldöznünk. Ami a legnagyobb probléma, hogy gyakorlatilag nincsen sötétítés: a „sötétítő” függöny átlátszó és csak az ablak felét fedi.

Az étterem hiába szép, ha az ételek egyhangúak és nem is túl finomak. A reggeli ugyanaz, a főétkezések variációk három témára. Ünnepi szezonhoz méltatlan módon egy háromcsillagos szerdai vacsora fogásait élvezhetjük minden nap (csirkecomb, pangasius (!), darálthús gombócok).

A wellness „nagy” medencéje minden időpontban tökéletesen üres, mivel az összes vendég a felső két „kádban” szorong, aminek elviselhető a hőmérséklete. Gyakorlatilag jelenleg a medence üzemeltetése veszteséges, hiszen fűtik (26 fokra), forgatják, szűrik, vegyszerezik, de senki nem használja. Javasolnám, hogy azt fűtsék 32-33 fokosra (ami egy élménymedence alaphőfoka), így legalább abban is fürödnének a vendégek. A fenti két „kád” pedig lehetne tisztességes 35-36 fokos jacuzzi. A nyugágyak száma is jelentősen kevesebb, mint igény lenne rá – ha már több nem fér el, tehetnének fel pár akasztót a köntösök, törölközők számára.

A személyzet meglehetősen dilettánsnak tűnik, a legtöbb kérdésre szemmeregetés a válasz – hiába van a szolgáltatások között pl. szobaszervíz, „nem tudom, az hogy működik, még senki nem kérte”. Szintén a szolgáltatások között szerepelnek olyanok, amik (már régen) nem elérhetőek, pl. szempillafestés, géllakkozás (nincs, mert nem kéri senki). Ezeket sürgősen el kéne távolítani a honlapról ill. a tájékoztató dokumentumokból. Muszáj megemlítenem a fodrásszal kapcsolatos rossz élményem, mert hasonlót még soha, sehol nem tapasztaltam: egy játékbabának nekieső hatéves gyerek profizmusával „vágta le” a hajam, mintegy öt egész perc alatt, néhol belekapva a teljesen leeresztett, ki sem fésült hajamba. Ezt a részt hosszabban tudnám ecsetelni, de legyen elég annyi, hogy a hölgynek még lovak sörényéhez sem lenne szabad nyúlnia, ez még egy laikus számára is rögtön nyilvánvaló.

Tematikus szilveszterre érkeztünk (Grease), de konzekvensen a 70-es évek zenéjéről beszéltek/írtak. A Grease az ötvenes években játszódik, ennek ismeretéhez elég megnézni a filmet vagy elolvasni a wikipédiát. Bár már foglaláskor érdeklődtem, várható-e, hogy a vendégek is komolyan veszik a korszakot, vagy hogy a tavalyi Nagy Gatsby-party tapasztalatai mit mondanak, de senki nem tudott felvilágosítást adni, mivel „akkor még nem dolgozott itt”. Nagyon sajnálom, mert szerettünk volna egy kicsit más jellegű szilvesztert, mint egy egyszerű, étteremben tartott zenés estét. A két óra hosszan felszolgált és végigszenvedett vacsora minden fogása - a leves kivételével - hideg volt és nem harmonizált egymással. A desszert kritikán aluli: a variációk csokoládéra süteményben volt darált keksz, vaj, színezett tejszín, stb., csak csokoládé nem. Amennyire láttam, velünk egyetemben a körülöttünk ülők is ott hagyták. A táncosok szépek és ügyesek voltak.

Mindent összevetve jól éreztük magunkat, mivel úgy álltunk hozzá, hogy legalább együtt vagyunk és pihenünk, de ehhez nem kellett volna wellness hotelba mennünk, ahol nem használjuk a wellness-t (a hűvös víz és a hering-érzés miatt) és a hotel szolgáltatásai is csalódást okoznak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:

Duna Relax & Event Hotel további értékelései

2024.01.01a párjával
Kiváló
Karácsonykor töltöttünk itt négy remek napot, először töltöttük nem otthon az ünnepeket, és nem bántuk meg. A személyzet rendkívül kedves, informatív volt végig, számtalan program - szauna szeánszok naponta többször, jóga , operettszínész estje - színesítette a pihenést. A szoba nem túl nagy, de...
2022.08.25a párjával
Átlagos
Kezdem a pozitívumokkal: Felnőttbarát szálloda, tehát nyugodtan tudsz relaxálni a wellness részlegben és a szobában anélkül, hogy gyerekek zavarnának meg. A plusz szolgáltatásként igénybe vett mauri masszázs csodálatos volt, azt érdemes kipróbálni. Az ételek és kiszolgálás teljesen rendben...
2021.10.20a párjával
Kiváló
Nagyon jó volt minden amikor el utaztunk kicsit kikapcsolódni. Tisztaság es személyzet lenyűgöző.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval