Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kisebb hibák ellenére jól éreztük magunkat!

Duna Relax & Event Hotel RáckeveDuna Relax & Event Hotel Ráckeve a térképen

2021. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. október 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
3 napot töltöttünk el a hotelben, sajnos rossz időjárás miatt a környéket nem volt lehetőségünk igazán felfedezni. A parkolás jól megoldott a hotel előtt, sok hely van és ingyenes. Az étterem szép és elegáns, az ételeket folyamatosan töltötték reggelinél és vacsinál is, nem várták meg míg elfogy. A választék megfelelő volt, 2 féle leves és 4 féle főétel, 2 vagy 3 féle desszert, többféle saláta. Levesből sajnos pont volt egy ismétlés, 2 vacsáránál is volt karfiol leves, amin kicsit meglepődtünk, de mivel nagyon finom volt így annyira nem bántuk. Az ételekben összességében nem csalódtunk, egyetlen kivétellel minden nagyon finom volt és ízletes. A kivételt az a rizs képezte, amely sajnos a vacsoránál kemény volt, főzni kellett volna még. Ez még belefért volna, a reggelinél viszont a tejberizst is megkóstoltuk, és bizony abban is kemény ropogós rizsszemek voltak, így viszont már nem elfogadható egyszeri esetről van szó. Ez egy picit 4 csillagnál negatívum, de egyébként minden más étel kiváló volt. A wellness részleg nagyon szép, sajnos a kinti rész már a hűvös idő beköszöntével nem volt használható, de nagyon hangulatos lehet az is! A személyzet kedves és figyelmes volt, a korlátlan teafogyasztás és a délutánonkénti "csipegetés" nagyon figyelmes apróság. A medencéknél itt-ott hiányzott pár mozaik, illetve második napon a legfelső medencénél nem működött 100%-osan az élményelem. Apró dolgok, de ezek is figyelmet érdemelnek.
A szoba elegáns és tetszetős volt, szép kilátással a Dunára és a hídra. Az ágy nekem kicsit kényelmetlen volt, másféle matrachoz vagyok szokva, így ez elég egyéni kérdés hogy kinek ilyen vagy olyan felel meg.
Összességében tehát elégedett voltam, ha ezeket a kisebb dolgokat is sikerül javítani akkor teljes lesz az élmény. Szívesen visszatérnék még ide, kellemesen éreztem magam és kiemelném még azt is, hogy felnőttbarát hotel, így a pihenést garantáltan nem zavarja majd gyerekzsivaj!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Relax & Event Hotel további értékelései

2024.01.01a párjával
Kiváló
Karácsonykor töltöttünk itt négy remek napot, először töltöttük nem otthon az ünnepeket, és nem bántuk meg. A személyzet rendkívül kedves, informatív volt végig, számtalan program - szauna szeánszok naponta többször, jóga , operettszínész estje - színesítette a pihenést. A szoba nem túl nagy, de...
2022.08.25a párjával
Átlagos
Kezdem a pozitívumokkal: Felnőttbarát szálloda, tehát nyugodtan tudsz relaxálni a wellness részlegben és a szobában anélkül, hogy gyerekek zavarnának meg. A plusz szolgáltatásként igénybe vett mauri masszázs csodálatos volt, azt érdemes kipróbálni. Az ételek és kiszolgálás teljesen rendben...
2021.10.20a párjával
Kiváló
Nagyon jó volt minden amikor el utaztunk kicsit kikapcsolódni. Tisztaság es személyzet lenyűgöző.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval