Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy kicsit más ez a Ritz

Ritz Garden RecskRitz Garden Recsk a térképen

2017. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. július 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Recskről hazafelé indulás előtt szükségem volt egy kávéra. A Fő úton nem volt könnyű megállni, 2 másik fagyizó-kávézó előtt nem is sikerült. A tájházzal szemben sikerült végül megállni, innen sétáltam vissza. Szürreális hely a Ritz, már maga a névválasztás sem mindennapi. Kívülről egy modern cukrászdának tűnik a hely, csajos a hangulata, élénk színeivel. Belépve viszont már egyértelmű, hogy ez egy pasis falusi kocsma, központi helyen a biliárdasztallal, ahol szombaton délután már zajlottak a játszmák. A helyi törzsvendégek békésen sztoriztak. Ételt nem tartanak, italkínálat kommersz, viszont van fagyi, ha jól láttam, 200 Ft egy gombóc.
Egy cappuccinot kértem, ami mindössze 250 Ft-ba került és igen gondosan készítette el a pultos hölgy. Tejszínhab (spray), csokiöntet (bolti), kistányér, mellé pohár szóda, megadta a módját. Viszont mindezt olyan faarccal és szótlanul tette, hogy ez azért levett az élvezeti értékéből. Persze lehet, hogy kemény hely a Ritz, ahol sosem szabad lelazulni.
A hely másik érdekessége, hogy a biliárdasztalos teremben könyvmintás a tapéta, mintha egy könyvtárban lennének az emberek. Az első rész inkább giccses a pultra festett kávézó pár árnyképével, az olyan vintage típusú, mint a külső rész.
Dohányozni vagy a kinti teraszra vagy a belső udvarra lehet kimenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Ritz Garden Recsk - Külső képRitz Garden Recsk - BelsőRitz Garden Recsk - BelsőRitz Garden Recsk - BelsőRitz Garden Recsk - Étel/italRitz Garden Recsk - Étel/italRitz Garden Recsk - EgyébRitz Garden Recsk - BelsőRitz Garden Recsk - Étlap/itallapRitz Garden Recsk - Külső képRitz Garden Recsk - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Boróka Panzió Parádfürdő - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2025.06.01-ig
Boróka Panzió Parádfürdő
17.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval