Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem McDonalds

Bisztró 71 RévfülöpBisztró 71 Révfülöp a térképen

Gyenge 2017. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy péntek eset tértünk be négyen, mivel már régóta terveztük, hogy kipróbáljuk, tekintve félig-meddig szinte ott lakunk. A rendelést egy szimpatikus szőke hölgy vette fel és az italok időben meg is érkeztek. A minőségük, hőfokuk is rendben volt - semmi panasz nem érhette az italokat és a kiszolgálást.
Az ételek viszont valahogy nem akartak megérkezni, bár egy kivétellel hamburgert rendeltünk, ami ugye nem a gasztronómia/melegkonyha bonyolult ételei közé tartozik az elkészítést illetően. Mivel elég sok idő eltelt a rendelés leadása óta, 45 perc után érdeklődtem arról, hogy várjunk-e még, vagy elmenjünk, mert nem várnánk tovább. Megnyugtattak mindjárt hozzák, mert épp tálalják. Még 10 perc és meg is érkezett a rendelt 4 fogásból EGY. Mivel pont az enyém volt, gondoltam megvárom a másik hármat is, már csak azért is, mert szerintem ez így szokás.
Ezt látva egy másik szőke hölgy odaszólt, hogy miért nem eszem, van valami baj? Erre én közöltem, hogy nálunk úgy szokás, hogy megvárjuk a többi családtagot. Közölte, hogy sok a rendelés és amúgy ez a hely nem egy McDonalds. Szavam nem volt erre!! Egy felszolgáló BESZÓL A VENDÉGNEK!!! Kisvártatva meg is jött az elmaradt 3 fogás is. A hölgy, aki kihozta (magas barna) elég agresszíven viselkedett, mondván sok a dolguk, sok a vendég és ezt nekem el kell fogadnom. Közöltem én egy elnézéssel és egy sajnálommal is beértem volna, de látom ez itt ismeretlen.
Nos, az ételekkel minden rendben volt, kivéve a SÜLTKRUMPLI, vagy az annak nevezett valami. A kedvesebb szőke hölgytől kérdeztem, hogy mégis ezt az ételt nevezné-e sülkrumplinak. Erre ő annyit mondott halkan, SAJNÁLOM.
Igen a hölgynek (kevésbé barátságos szőke) igaza volt. Ez a hely tényleg nem egy McDonalds. Ott legalább gyorsan kiszolgálnak, amennyiben várnom kell egy figyelmességgel kedveskednek, és elnézést kérnek a várakozásért. A sültkrumpli is inkább hasonlít sültkrumplira, mint erre a sütési maradékra. Sajnos nem tudom másként értékelni ezt a gasztronómiai remeket.
Az est fénypontja az volt, amikor kértem volna a tulaj, de a barátságtalan barna hölgy (leginkább kioktató) közölte, jah ő már otthon van és alszik bizonyára.

Nos, a tanulság az volt számomra, hogy én voltam a hibás:
- Bejöttem ebbe az étterembe
- Rendeltem
- Szóvá tettem a tetemes várakozást
- Mertem jelezni a szakmailag inkorrekt és helytelen felhasználói viselkedést.
- Jeleztem az étel elfogadhatatlan voltát.

Tudom, jelenleg nem egyszerű képzett és megfelelő személyzetet, felszolgáló, szakácsot, stb találni. DE. Inkább ne vállalkozzunk vendéglátásra ilyen személyzettel, mert többet árt, mint használ.

Megoldásként csak annyit tudok mondani: SOHA VISSZA NEM TÉREK IDE!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Bisztró 71 további értékelései

2024.03.18a párjával
Kiváló
Mindenhol jókat írtak e helyről, így ide tértünk be. Kívülről nem a legvidámabb, de bent már jól néz ki. Az étlapban remek, hogy pl. a leveseknél ki van írva, hogy mekkora az adag és hogy kutyabarát hely. Nagy forgalom volt, de hamar kaptunk inni is és enni is. Hát a látvány is lenyűgöző volt, de...
2023.04.26gyerekekkel
Kiváló
A legjobb hel Révfülöpön! Isteni finom ételek, udvarias kiszolgálás! Csakis ajánlani tudom mindenkinek! Üdv a csapatnak!
2020.11.08barátokkal
Az étlap hosszabb bisztrókban megszokottaknál hosszú, itt igen sok mindent kínálnak, vargányás kacsamellet, konfitált sertéstartját, rosé sertésszűzet, dödöllével körített mangalicapörköltet, marhaszegyet vadasan, burgereket, szendvicseket, salátákat s még csak a felénél sem vagyunk. A...
Népszerű szállások a környéken
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
04.26-10.06.
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval