Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem az a hotel, aminek hirdeti magát, senkinek nem ajánlom a Hotel Révfülöp-öt

Hotel Révfülöp RévfülöpHotel Révfülöp Révfülöp a térképen

Szörnyű 2014. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. július 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mivel azt írták, hogy kisgyermekes családoknak ajánlják és közvetlen strandjuk van, és tévé is van a szobákban, bátran belevágtunk, mivel van egy 4 éves kislányunk és egy 7 hónapos kisfiunk.
Július 12.-én neki is vágtunk, Pestről, Bőröndökkel, babakocsival.
Sajnos elsőre nem ismertük meg a Hotelt, simán elsétáltunk mellette és megkérdeztünk egy embert hogy hol is van ez a Hotel. Rámutatott erre a Lepusztult épületre. Hát nem olyan amilyen a képeken van. Sebaj, gondoltuk, talán belül jobb.
Bementünk, a hall még egész elfogadható volt. Odaadták a kulcsot és felmentünk a szobába.
A szőnyeg elég koszos volt, nem tudom, takarítottak ott egyáltalán vagy sem. Televízió sehol. az ágyak elég rossz állapotban voltak (annyira nyikorgott, hogy minden fordulásomnál a jó alvó kisfiam felsírt), egyik éjszaka le is esett a keretről az ágy (mivel csak rá volt rakva).
Az ágynemű penészes volt több helyen is, mi nem is takaróztunk semmivel, a gyerekeknek szerencsére hoztunk otthonról plédet.
Kint az erkélyen se szék, se asztal, a szomszédtól elválasztó üvegfal hiányzott, nála volt egy műanyag szék, mivel még akkor nem lakott bent senki, kölcsönvettük.
Másnap gondoltuk jó idő van, megnézzük a strandot. Nem találtuk, jött a szálloda vezetője, megkérdeztük, azt mondta, ott van a nádasba kell bemenni, ott van egy horgászstég, ott lehet lemenni a vízbe. Párom elindult a fapallón és lemászott a neki nyakig érő vízbe. Ez a gyerekeknek kialakított strand?!
Az egész udvaron gaz és fatörmelékek. Strand sehol!
Semmi nem volt olyan mint a képeken!
Gyerekek unatkoztak, kérni akartam egy tévét, azt mondták nincs!
El akartunk menni másik kiadó házba, ahol normális körülmények vannak, de közölték, nem kapjuk vissza a pénzünket. Az vezető felhívta a tulajdonost, aki megnyugtatott, hogy a hiányosságokat pótolják. Ez abban merült ki, hogy kaptunk az erkélyre egy fotelt és egy asztalt.
Harmadik napon lementünk a fizetős strandra, legalább legyen egy kis fürdés, ha már itt vagyunk. Tehát plusz fizetnünk kellett a strandért!
Negyedik nap este már nem volt meleg víz (igaz napközben sem), az hogy mi nem fürödtünk egy dolog, de a babát sem tudtam megfürdetni és mivel még szoptatok, az üvegét sem tudtam forró vízzel kimosni.
Szóltam, azt mondták a javítás folyamatban. Másnap megint nem volt meleg víz, jéghideg víz folyt a csapból. Persze ugyanazt a választ kaptam mint előző nap. Ráadásul a lift is elromlott, így menni sem tudtunk sehova, mivel 4. emeleten voltunk és babakocsival nem tudtunk lépcsőzni.
Míg ott voltunk, nem takarítottak, szemetest sem ürítették ki, ott bűzlött a szobában, kivittük a folyosóra, de napokig ott is maradt.
A párom teljesen ki volt akadva, hogy hova jöttünk és ez volt a család első nyaralása együtt!
Egyszóval dühítő és felháborító hogy semmi nem volt olyan, mint ahogy meghirdették!
Kis pénzből élünk, az utolsóból kapargattuk össze ezt a nyaralást. De nemhogy pihentünk volna és élveztük volna, csak az idegesség jutott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:

Hotel Révfülöp további értékelései

2018.09.22csoporttal
Kiváló
Egy kis egyesület tagjaival nyaraltunk Révfülöpön.A csapat nagy része gyermek volt,nagycsaládosok és nem nagy igényekkel.Indulás előtt termésetesen felkerestük a szállást körbenéztünk informálódtunk.Aztán olvastunk pár hozzászólást és mindig jeleztük a veztőség felé mit olvastunk és mindig azt a...
2018.07.06csoporttal
Szörnyű
A hely kritikán aluli. Táborral érkeztünk, és előre leadtuk kinek milyen ételallergiája van (laktóz, vega...stb.). Első nap közölték, hogy sajnos nem tudnak enni adni az allergiásoknak, mert nem készültek. (És az a nap is ki volt fizetve!!) A laktóz/vega étel szinte minden nap üres, íztelen penne...
2014.07.16a párjával
Szörnyű
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim a Hotel Révfülöpről... Csupán 2 pozitívumot tudok róla elmondani. a recepciós srác próbált segítőkész, "jófej" lenni, illetve szép volt a kilátás a szobánkból a Fülöp hegyre és a kilátóra... Ezen kívül azonban sajnos semmi jót nem tudok a szállodára mondani....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
04.26-10.06.
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval