Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fantasztikus TÁBOR!!!!

Hotel Révfülöp RévfülöpHotel Révfülöp Révfülöp a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kis egyesület tagjaival nyaraltunk Révfülöpön.A csapat nagy része gyermek volt,nagycsaládosok és nem nagy igényekkel.Indulás előtt termésetesen felkerestük a szállást körbenéztünk informálódtunk.Aztán olvastunk pár hozzászólást és mindig jeleztük a veztőség felé mit olvastunk és mindig azt a választ kaptuk legyünk nyugodtak amit megbeszéltünk az úgy is lesz.
Eljött a nyaralás napja és mi nagy várakozással indultunk el.
A fogadtatás nagyon jó volt vártak már bennünk.
Hogy éreztük magunk?Nagyon jól.
Természetesen tudni kell hogy ez nem egy 5*-os szálloda.De a szobák kényelmesek világosak.Mindenhol tisztaság volt.Minden nap jöttek takarítani.Ha ezzel nem szerettünk volna élni akkor csak kitettük a táblát Ne zavarj! és nem zavartak.De ha valami gondunk volt akkor csak szólni kellet és a legrövidebb időn belül megoldották.
Az étkezés bőséges és finom volt.Rendre lehetet repetát kérni és az éteallergiás csoporttársunknak is elkészítették az ő igényeinek megfelelő ételeket.Minden alkalommal megkérdezték elég e,kérünk e még,miben lehetnek segítségünkre?Utólsó este még szalonnát is tudtunk sütni és csak egyszer kértük hogy pár dolgot (tányér,kés,pohár,szalvéta) kaphatnánk e a konyháról.Minden ott várt bennünk kikészítve.
Külön örültünk neki hogy a tábornak saját kialakított partszakasza volt.A gyerekeket leengedtük a partról,stégről figyeltük öket és ők nagyon jól érezték magukat.
Több helyen nyaraltam már.Felnőttként és gyerekként még szüleimmel is.zuhanyzó és nem takarítottak minden nap.Lehet hogy az ebédlőben elém tették étkezéskor a reggelit,ebédet,vacsorát.De a folyosón közös volt a wc és a zuhanyzó. Azt tudom csak mondani nem volt semmiben hiányunk.Mindent rendben találtunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Aki ezt a helyet választja ne egy 5*-os szállodára gondoljon.A Hotel Révfülöp egy retró szálló.In szívesen nevezem tábornak.
Amikor megkérdeztem a családokat akik velünk voltak hogy érezték magukat azt vártam elmondják:jól,egész jól,nem volt jó ez vagy az.
A válaszaik szinte együntetűen a következő volt:Ugye jövőre is eljövünk.
IGEN ha lesz rá lehetőség jövőre is eljövünk!!!!
Köszönjük a lehetőséget a nyaralásra!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Révfülöp további értékelései

2018.07.06csoporttal
Szörnyű
A hely kritikán aluli. Táborral érkeztünk, és előre leadtuk kinek milyen ételallergiája van (laktóz, vega...stb.). Első nap közölték, hogy sajnos nem tudnak enni adni az allergiásoknak, mert nem készültek. (És az a nap is ki volt fizetve!!) A laktóz/vega étel szinte minden nap üres, íztelen penne...
2014.07.24gyerekekkel
Szörnyű
Mivel azt írták, hogy kisgyermekes családoknak ajánlják és közvetlen strandjuk van, és tévé is van a szobákban, bátran belevágtunk, mivel van egy 4 éves kislányunk és egy 7 hónapos kisfiunk. Július 12.-én neki is vágtunk, Pestről, Bőröndökkel, babakocsival. Sajnos elsőre nem ismertük meg a...
2014.07.16a párjával
Szörnyű
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim a Hotel Révfülöpről... Csupán 2 pozitívumot tudok róla elmondani. a recepciós srác próbált segítőkész, "jófej" lenni, illetve szép volt a kilátás a szobánkból a Fülöp hegyre és a kilátóra... Ezen kívül azonban sajnos semmi jót nem tudok a szállodára mondani....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
04.26-10.06.
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval