Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeretnivaló családi étterem

Forró Fogadó étterme RöszkeForró Fogadó étterme Röszke a térképen

Kiváló 2023. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. február 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A röszkei határátkelőtől öt kilométerre fekszik a Forró Motel - Bauer bisztró. A beltér barátságos, hangulatos, otthonos, a terítés igényes. Az asztalra borslisztszórót helyeztek, de kérésre hoznak borsdarálót is.

Az étlap szezonálisan változik. Hevesi Attila és Bakró Gábor séfek a házias ízekért felelnek. A dicséretesen összefogott és átgondolt étlap a klasszikus magyar konyha fogásaira épül. Kínálnak két előételt, három levest, kilenc főételt a libasülttől a panko morzsás pontyból készült fish and chipsen át a batátapürével körített, vákuum alatt készült borsos sertésszűzig, ötféle hosszú kelesztésű pizzát, két pasta-t és két desszertet.

Előételképpen a kencefice a kamrából elnevezésű fogást választottam, mely az étlap leírása szerint szezonális kenegetőt fed. Szépen tálalt padlizsánkrémet kaptam, esztétikus, igényes kerámián. A krém selymes volt és jól ízesített, frissen sült, illetve pirított bagettet adtak mellé. Az adagot ügyesen lövik be, marad hely a következő fogásnak is. A halászlé durvára passzírozott, ízletes, színe lehetne pirosabb. A szépen irdalt ponty kissé túlfőtt, de ízre kitűnő, friss és teljességgel iszapízmentes. A Margherita pizza élvezetes, tésztája valahol a nápolyi és középeurópai között van, értékeltem rajta a koktélparadicsomot és a bazsalikomleveleket, amit sokfelé lehagynak. A túrógombóc házias, lehetne egy fokkal könnyedebb, jó hozzá az optimálisan, azaz kellő visszafogottsággal édesített fahéjas tejfel.
A kiszolgálás udvarias, kedves, szívélyes.
Hétféle minőségi bort tartanak, két villányi, valamint egy tokaji pincészettől, ezeket kimérik decire is, meglepően kedvező, 450 és 650 forint közötti áron. Töményitalok címszó alatt is több prémium tételt találunk. A sörszegmens kiegészítendő lenne, ha a minőségi szemléletet akarják e téren is uralkodóvá tenni. A sör-rovatban egyelőre három nagyipari multitermék neve sorakozik, Heineken, Dreher és Pilsner Urquell.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Forró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - EgyébForró Fogadó étterme Röszke - Egyéb

Forró Fogadó étterme további értékelései

2017.10.13barátokkal
Kiváló
Ha lehet, a régi 5 úton menjél. Nézd meg a paprika múzeumot és térj be ide ebédelni, vacsorázni! Nem bánod meg. A legelső a toalett. Olyan ami elvárható lenne mindenütt. Ekkor már bátrabban választ az ember. A pincér -kérésünkre- tájékoztatott az étteremről és a szállásról. A gyönyörű park és a...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Alfa Hotel Szeged - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Tisza Alfa Hotel Szeged
26.990 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval