Bányász Emlékpark Rózsaszentmárton

Bányász Emlékpark RózsaszentmártonBányász Emlékpark Rózsaszentmárton
Bányász Emlékpark RózsaszentmártonBányász Emlékpark Rózsaszentmárton
8 fotó

Bányász Emlékpark Rózsaszentmárton bemutatkozása

A helyiek kedvelt találkozóhelye a Bányász Emlékpark, ahol szívesen örökítik meg magukat. Itt található a közel 120 tonnás E-303-as külfeljtési kotrógép, mely a falu egyik jelképének számít, előtte a bányászkereszt, melyet Kardics István oroszlányi bányamérnök tervei alapján állítottak össze.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell nyaralás
Hotel Aquarell Cegléd
Thermál Park Hotel Egerszalók - Senior ár reggelivel
Thermál Park Hotel Egerszalók
40.680 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Bányász Emlékpark Rózsaszentmárton vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 962 városban járt márFelfedező - 3001 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 60575 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 14.a párjával járt itt
Andalogtunk az úton erre meg arra, aztán Rózsaszentmárton (ugye, milyen szép neve van? Igaz? ) határában feltűnt ez a földszaggató óriás, persze, hogy kíváncsivá teszi az embert. Így aztán megszemléltem közelebbről is, kiderült, hogy ez nem egy árokparton hagyott munkagép, hanem egy hatalmas emlékmű, a lignitbányászat egyik tárgyi emléke.
Bányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - Külső képBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - EgyébBányász Emlékpark Rózsaszentmárton - Külső kép
Még több kép (5 db) >>