északi: Közel van - Bacsaszelet Ételbár Salgótarján

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Bacsaszelet Ételbár Salgótarján értékelése
5. helyezett a 21 salgótarjáni étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
20 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Közel van

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Mi egy kertvárosi-lakótelepi részen élünk. Alig 100 méterre van tőlünk a Bacsaszelet Étterem. Már írhatom így, mert az elődje, amit béreltek, az még kisebb volt, de nagyon olcsó, de korrekt. Hónapokig rendeltünk menüt, ami nem volt drága, leves bőséges, másodikkal voltak néha gondok, mert nem a mi ízlésünk szerint csináltak egy-két dolgot, mondjuk a sóskát. Nem is tudtam, hogy így is lehet. Ilyet, csak 2-3 csillagos, Michellin-csillagos éttermekről szóló beszámolókban láttam - formailag..
Nagyobb helyre, saját tulajdonba költöztek, amit hónapokig csinosítottak. Modern, szép, gyerekbarát. Kiszolgálás teljesen korrekt. Bár - megmondom őszintén -, engem nem visz rá a lélek, hogy ne itthon fogyasszam el a rendelteket.. Fura lenne, alig 100 méterre ennem az otthonomtól. Barátoknál az más, de lehet, csak én vagyok furcsa...
Már több fajtát rendeltünk, mennyiség-minőség korrekt. Drágább lett, költözés után, amit én megértek. És így sem vészes, kínálat is bővült. Aki 80-100-féle közül akar választani, ne ide jöjjön. Péntek-szombat este 10-ig lehet jönni, és nagyon rugalmasak, igen sokat kiszállítanak.
Nagyon jó, hogy ilyen közel is van egy kisvendéglő.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Ár / érték arány:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni északi felhasználót?    Igen

Cím
3100 Salgótarján
Fáy András körút 39.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. október 28.
Véletlenül keveredtünk ide, mert máshol telt ház volt, s nem tudtak minket fogadni. A hely tiszta, kiszolgálás nagyon kedves, korrekt. Itt időben érkezik minden, ahogy kell! Az árak nem szálltak el, a választék nem túl nagy, de elegendő. Meglepődtünk, hogy még vad étel is szerepel az étlapon. Az...