északi étterem értékelései

Értékelései
0
6
20
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg északi értékeléseit!

Olvasd el északi étterem értékeléseit!

Anyukám születésnapja -

Kiskulacs Vendéglő Salgótarján

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Édesanyám, szép kerek számú születésnapján hívtam meg ebédelni. Most, csak mi ketten voltunk a családból. Sokat hallottam, mostanság, hogy egyre többen járnak a Kulacs Kisvendéglőbe. Vasárnapi nyitva tartást is meghosszabbították, és egyre ajánlottabb asztalt foglalni. Több a céges/magán rendezvény, illetve Szlovák éttermek, már drágábbak.
Megosztom
Megpróbáltuk, nem jött be -

Texas Burger Salgótarján

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. február 4.
Még tavaly júniusban, kecskeméti kollégákkal voltunk itt. Mivel hétfőn, igen sok hely szünnapos, és már több éve nem ettem itt, tulajdonosok is újak, nem voltam biztos, döntésem helyességében. Intő jel lehetett, amikor kiderült, csak dobozos sörük van,
Pultnál rendeltünk. kihozták lugasos, kerti részre. Túl sokat nem vártunk rá.
Megosztom
2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
Lezárult egy nagy projekt, és az év is végéhez közeledünk. Itt volt a szokásos, céges vacsoránk ideje. Ismét Kert és Grill lett a helyszín. Főnökünk annyira meg volt elégedve a hellyel, hogy pár családi, üzleti rendezvényét is itt tartotta. Nem véletlenül. Csak jókat tudok mondani. Igen korrekt kiszolgálásban volt részünk.
Megosztom
2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Mi egy kertvárosi-lakótelepi részen élünk. Alig 100 méterre van tőlünk a Bacsaszelet Étterem. Már írhatom így, mert az elődje, amit béreltek, az még kisebb volt, de nagyon olcsó, de korrekt. Hónapokig rendeltünk menüt, ami nem volt drága, leves bőséges, másodikkal voltak néha gondok, mert nem a mi ízlésünk szerint csináltak egy-két dolgot, mondjuk a sóskát.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 4.
Szomszéd városban lakunk, így közelben játszott volna, kedvenc csapatunk. Havas-jeges pálya miatt elmaradt, de haverom már régóta ki akart próbálni egy helyet. Ez is megszűnt, így itt kötöttünk ki. Nagyon tágas, modern, tényleg mediterrán-jellegű a hangulat. Akvárium, boxok, szép berendezés. Bárpultnál igen széles az italok választéka.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Olyan sokan dicsérgették a helyet, hogy több év után ismét esélyt adtam neki. Igaz, akkor más volt a tulajdonos, és nem voltam elragadtatva. Forgalmas csomóponttól, picit távolabb van az önkiszolgáló étterem. Kicsit meglepődtem, hogy csak hárman voltak előttem, rengeteg parkoló autó ellenére. Egyik úr telefont kapott, az asszony is csatlakozott, hezitáltak.
Megosztom
Zuhogó eső sem tartott vissza -

Lepénytanya 2 Szécsény

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 5.
Igen régen terveztük kollégámmal, hogy meglátogatjuk az éttermet. Sok jót hallottunk róla, de jobbára Szlovákiában jártunk. Viszont ma este, folyamatos eső sem tarthatott vissza, bár az úton igen erősödött. Étteremnél csendesedett, és egy fiatal pár után beléptünk. Tényleg, mintha a mihálygergei nagymamámhoz csöppentem volna be, gyerekoromban, csak több a díszítés.
Megosztom
2019. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. október 27.
Igen sokat voltunk mostanság, szlovák éttermekben, mivel közel vagyunk. Gyenge forint, emelkedő árak, többnyire csökkenő adagok kissé elvették kedvünket. Másfél hete, késő délután, esőben érkeztünk a burgerezőbe. Mondjuk, nem is tudom, ez a jó szó rá. Szendvicsek, különleges burgerek, és pár, prémium különlegesség.
Megosztom
Vásárlás után -

Sekiz Gyros Terasz Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hamarabb végeztem a vásárlással, és dél környékén járva az idő, bizony éhes lettem. Már szombat esete is kevésen múlt, hogy betérjek, most meg is tettem. Igen szépen kibővült a hely, legutolsó látogatásom óta. Asztalok talán lehetnének szellősebbek is, de nem vészes. Szokásos önkiszolgálós rendszer, nagy hűtőkből magadnak választod az üdítőt, választék igen széles.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Szombat este, meccs után tértünk be, Nem voltunk egyedül az ötlettel, így elég sokat vártunk. Haverom applikációval próbálkozott, de feladta. . . Pedig sokat foglalkozik ilyesmivel, igaz, nincs jó passzban. King Bacon szendvics nagy volt, de a szalonna száraznak tűnt, vagy ilyennek kell lennie? Sült krumplink nagyon sós volt, pedig eddig nem tapasztaltunk ilyet.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX