északi: Pár perc séta - Brooklyn Pizza & Ételbár Salgótarján

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>
Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
20 étteremértékelés 3 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Pár perc séta

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Jó 3 éve nyítt meg a pizzéria, korábbi néven Virág bisztró. Tőlem 5 perc gyalog, vissza hét, mert a "hegyre kell felmásznom"
Gyros, hamburgerek, Frissensültek, pár tál van a kínálatban, és olaszos, vékonyabb pizzák, jó 70-féle variációban.
Belváros-felől, Sztk-után, balra kell kanyarodni, majd vasúti átjáró után , megint balra. Ezt azért írom le, mert még tarjániak szerint is el van dugva a hely.
Külső része, jó 30 év alatt nem változott. Belül óriási felújítás. Nagy kemence, modern, dizájnos asztalok, kényelmes fotelek, székek. Télen, kemence mellett, jól is esik a meleg, bár én nem vagyok fagyos.
Pultosok sűrűn cserélődnek, de az ételek készítői , többnyire nyitás óta állandóak. Péntek-szombat, este 11-ig, lehet rendelni, vasárnap-hétfőn zárva tartanak.
Mivel egy,bejárata van, kisebb, kocsmai részbe is itt járnak be. Voltam már, vagy 20 alkalommal, de nem láttam-hallottam problémát ezzel. Talán hajlamosak zenegépet nagyobb hangerőn nyomni. Pizzériában is többnyire zene tv megy, hangosabban, de ha szólunk, halkabbra veszik.
Pizzákon feltét korrekt, tésztája nekem rendben van. Árazás igen korrekt, 1400 a legdrágább. Üdítők-sörök hihetetlenül olcsók. Legdrágább mellé, két üveg, kedvenc, belga sörömmel, pont 2000ft..
forint.. Szóval, ha pizzát akarok, ide megyek, bár 90 méterre tőlem, van egy kifőzde.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni északi felhasználót?    Igen

Cím
3100 Salgótarján
Móricz Zsigmond út 8/c

Vélemények északi felhasználótól

2020. február 5.
Édesanyám, szép kerek számú születésnapján hívtam meg ebédelni. Most, csak mi ketten voltunk a családból. Sokat hallottam, mostanság, hogy egyre többen járnak a Kulacs Kisvendéglőbe. Vasárnapi nyitva tartást is meghosszabbították, és egyre ajánlottabb asztalt foglalni. Több a céges/magán...

2020. február 4.
Még tavaly júniusban, kecskeméti kollégákkal voltunk itt. Mivel hétfőn, igen sok hely szünnapos, és már több éve nem ettem itt, tulajdonosok is újak, nem voltam biztos, döntésem helyességében. Intő jel lehetett, amikor kiderült, csak dobozos sörük van, Pultnál rendeltünk. kihozták lugasos,...

2019. december 18.
Lezárult egy nagy projekt, és az év is végéhez közeledünk. Itt volt a szokásos, céges vacsoránk ideje. Ismét Kert és Grill lett a helyszín. Főnökünk annyira meg volt elégedve a hellyel, hogy pár családi, üzleti rendezvényét is itt tartotta. Nem véletlenül. Csak jókat tudok mondani. Igen korrekt...