Ez a cukrászda egy családi ház garázsában van, hogy jól ítélem meg. Nem a település központjában, hanem ott, ahol a család lakik, kicsit a periférián, de lehet, hogy az állomásra igyekvők vagy onnan jövők itt szoktak eljárni, nem tudom. Kínálat nem túl érdekes, talán a fagylalt, hogy már van, megint elérkezett a jóidő, íme, egyre több helyen felbukkan.
A nagyon fiatal és szép lány először teljesen barátságtalan volt, nem is értettem, bebukkan a boltban egy sosemlátott öreg fazon, talán potenciális vendág, annak inkább örülni kéne, nem? Mert fogyaszt és vIszi a hely jóhírét. . . Igy aztán kértem rosszkedvűen két gombóc fagylaltot. egy málnát és egy epret, rá kellett még fizetni, biztos a tálka-formájú ostya miatt, és így több lett, mint 1000 forint, de hát vágtat a gazdaság. . . . föltelepedtem vele a ház oldalába, egy teljesen elnéptelenedett teraszra, még a székek is az asztalokhoz voltak borítva, de hát máshol leülni nem lehet. Elég nyomi kis érzés, olyan kivert kutya. De elkanalazgattam. Aztán visszaléptem a boltba, sokkal kedvesebb,, beszédesebb lett közben a lány, ittam egy TopJoyt, szóval, elcseverésztünk áprilisról, májusról, fagylaltról, teraszról, csináltam pár emlékképet, és továbbálltam.