Fekete Macska Sárospatak - Vendégvélemények összefoglalója
A történelmi belvárosban található étterem barátságos, otthonos hangulatot nyújt, amely a helyi gasztronómia jellegzetességeit hordozza. Az udvar és a beltér meghitt atmoszférát teremtenek a berendezés és a figyelmes részletek révén. A kiszolgálás gyors és udvarias, a fiatalos személyzet figyelmesen kezeli a vendégek igényeit. Családi eseményekre, baráti találkozókra és iskolai rendezvényekre egyaránt alkalmas hely, közvetlen légkört biztosítva.
A Fekete Macska Sárospatak kerthelyisége kellemes, a terasz pedig ideális választás szabadtéri étkezéshez, miközben dísz macskák is jelen vannak. Az ételkínálat változatos és ízletes, a saláták frissessége mellett a hagyományos fogások is repertoárban találhatók. A kínálat és az italok széles választéka lehetővé teszi a különböző ízlések kielégítését, és az ár-érték arány is kedvezőnek értékelhető a vendégvélemények alapján. A belvárosi elhelyezkedés és a történelmi környezet együtt különleges atmoszférát kölcsönöz az élménynek. Több értékelés szerint a gördülékeny szervezés és a gyors kihozás hozzájárul a rendezvények sikeréhez. A vendégek általában kiemelik a hely hangulatát és a barátságos légkört, amely a látogatást kellemes élménnyé teszi. Összefoglalva, a Fekete Macska Sárospatak egy pazar hely Sárospatak belvárosában, ahol a kedves kiszolgálás, a sokszínű kínálat és a hangulatos környezet hosszú távon is visszatérő vendégeket vonz.
Párommal beugrottunk valami finomat enni...nos...a kétszemélyes tál...totál elfüszerezve...a pincér lány meg dobozis sörrel és cigivel flangált köztünk...brutál...
Az étterem a sárospataki várnegyedben található 100 mre sincs a vár bejáratától! Szerettünk volna bejutni, de sajnos egyik alkalommal sem sikerült nekünk mert mindkét alkalommal zárva volt az étterem! Az étlap az kivan függesztve a bejárathoz, de semmi más felirat információ nem volt kiírva!
Hétköznap 14h körül jártunk ott, volt még a menüből, ill. étlapról rendeltünk. Minden ízlett, kivéve a menü másodikként kapott gombás hús, mert a szakács ráborította a borsot. Ahhoz képest, hogy kisvárosi hely, szerintem viszonylag drága.