assy24 étterem értékelései

Értékelései
16
40
157
46
4
0
2310

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg assy24 értékeléseit!

Olvasd el assy24 étterem értékeléseit!

assy24 értékelései

A muskátlikkal nincs szerencsénk! -

Muskátli Vendéglő Füzesabony

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 9.
Valahogy a muskátli nevű éttermekkel nincs szerencsénk! Nem tudom miért van ez így! A családdal egy nyári kirándulás során keveredtünk ide, és ebédelni szerettünk volna, de kollektív döntés alapján erről letettünk! A hely hangulata igazi kocsmai (olyan régi vasúti talponálló hangulat), a szag maga is borzasztó volt ami fogadott bennünket mikor beléptünk!
Megosztom
2017. októberben járt itt
Értékelt: 2017. október 9.
Valóban alig lehet megtalálni hiszen teljesen besimul a sorházba melyben elhelyezkedik és ahogy a képen is látszik csak egy kisebb névtábla van a falon és az sincs kiírva, hogy étterem! Egyébként a katolikus templomnál található meg az út (körforgalom) másik oldalán! Nagy vendégforgalmat forgalmat tapasztaltam ezen a helyen.
Megosztom
Továbbra is! -

Gyros Terasz Miskolc

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 28.
Visszatértem ide egy év és egy hónap eltelte után és azt tudom mondani, hogy továbbra is itt a legfinomabb a tzatziki, és kiváló az étel. Most egy Herkules tálat vagyis kettőt rendeltünk összesen a fiammal. Ő még nem járt itt velem, de teljesen megvolt elégedve az étellel. A kiszolgálás is teljesen rendben volt minden, fiatal, segítőkész és mosolygós hölgyek!
Megosztom
Csak Egy Fagyizó! -

IceScream Kalocsa

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 28.
Csak Egy Fagyizó a város sétáló utcáján finom fagylaltokkal ahol az utca frontra történik a kiszolgálás! Megkóstoltuk szinte valamennyi fagylatot hiszen heten voltunk, és mindenki minimum két gombócot evett. Mindegyikünk finomnak ítélte az adagját és maximálisan elégedett volt vele! A kiszolgáló személyzet egyetlen mosolygós és kedves kislányból állt!
Megosztom
"Vakon" vettünk süteményt! -

Barokk Cukrászda Kalocsa

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 28.
Valóban "Vakon" vettünk süteményt hiszen a süteménypultban egyetlen egy darab nem volt, mert nem volt jó a hűtőberendezés. Így a süteményeket hátul egy hűtőben tárolták. Bár szerintünk inkább a fagylatokat kellet volna megkóstolni, mert a sütemények a még ehető kategóriákba tartoztak. A kiszolgáló személyzet is átlagos kedvel dolgozott, padig a hely az kellemes hangulatúnak tűnt!
Megosztom
Egy év egy hónap után! -

Hétvezér Csárda Dormánd

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17.
Visszatértünk ide Egy év egy hónap után. de hatalmasat csalódtunk. A fő motiváció a somlói galuska volt, de sajnos már nem készítik helyette a pincér szerint "finom" sajttorta van ami számunkra gyenge sütemény kategóriába került! Sajnos minden tekintetben visszaesés történt. Ez vonatkozik az ételek minőségére a tisztaságra és a kiszolgálásra egyaránt!
Megosztom
Vacsora Dobó István szobrától néhány méterre! -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17.
Szinte hihetetten, de kiváló ételeket kaptunk nagyon gyenge minőségű desszerttel. Amely annyira gyenge volt, hogy alig ettünk belőle, hiába nézett ki fantasztikusan csalódásunkat nem tudtuk véka alá rejteni. A pincér ezt egyszerű közönnyel vette tudomásul. A mellékhelységben a fal szinte forró volt ami nem igazán tetszett hiszen egyébként is nagy volt a meleg!
Megosztom
Kiváló Zongorista -

Servita Udvarház Eger

2017. szeptemberben járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17.
A hely hangulatát meghatározza egy Kiváló Zongorista aki egy igazi egyéniség és élvezi a zenét amit játszik! Sajnos a teraszon az eső miatt nem tudtunk helyet foglalni. Az ételek finomak, de nálunk összességében a kiváló minősítést nem érte el! A kiszolgálás az viszont kiváló valódi vendéglátósok dolgoznak itt!
Megosztom
itt uzsonnáztam! -

Oázis Hamburger Kalocsa

2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17.
Kalocsai tartózkodásunk alatt az egyik délután itt uzsonnáztam. A város sétálóutcájának a folytatásában található néhány méterre a városközponttól. Az ételről semmi extrát nem tudok mondani egy átlagos gyros sajttal és zöldséggel. Aki kiszolgált az egy középkorú úriember volt, kicsit hűvös volt mert megpróbáltam vele szóba elegyedni, de nem igazán sikerült!
Megosztom
két vacsora, két reggeli és két ebéd! -

Asztrik Étterem Kalocsa

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17.
Két vacsora, két reggeli és két ebéd amit itt elfogyasztottunk. Vegyes érzésekkel mert olyan is volt amit meg sem ettünk és nem is ajánlanánk senkinek és olyan is ami jó volt (a kiválótól messze)! Az étterem a menüre rendezkedett be mert a betért vendégeknek is csak menüt tudtak ajánlani! Az előző este levese megtalálható volt a másnapi ebédben!
Megosztom
16 oldalon / 157 találat


TérképX