Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pünkösdi program

Fekete Macska SárospatakFekete Macska Sárospatak a térképen

Szörnyű 2022. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. június 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A városban a vár és a templom között pünkösdi program volt, ezt néztük meg, miközben ebédelni akartunk. A rendezvényhez közel ez az egy étterem van, tehát beültünk a kerthelyiségbe. Telt ház volt, de szerencsénkre egy asztaltól éppen akkor álltak fel, a maradékok még az asztalon. Gondopltuk, majd letakarítják. Erre nagyon sokáig kellett várni. A mellettünk lévő asztalhoz 4-szer jött a pincér (mindent egyesével hordtak ki), de visszafelé minden alkalommal üres kézzel ment, észer sem vette, hogy a más maradékánál ülünk már elég régen. Hoszú idő után szóltunk, amire az volt a válasz "majd küldök valakit". És tényleg, egyszer csak jött egy másik pincérlány és sok-sok fordulóval leszedte az asztalt. Amikor jött, minden alkalommal üres kézzel, pedig kértünk étlapot. Végül ezt is szóvá tettem, a válasz "nem ott van az étlap, ahova viszem az edényeket". Mondjuk ezt gondoltuk, hogy nem a mosogatóban tartják az étlapot. Végül csak kaptunk étlapot is, és rendelhettünk. Az étterem előtt nagy táblákon többféle grill ételt is hírdetnek, abból szerettünk volna , de kiderült, hogy az "csak máskor van, ma nincs". (furcsa, mert szerintem pont akkor kellene nagyobb választék, ha tömeg, és teltház van) Rendeltünk abból, ami volt. A rendeléshez képest meglepően hamar hozták az italokat, majd az ételeket is. Az ételek minősége, íze teljesen megfelelő átlagos volt. Mindeközben minden asztalnál kicserélődtek a vendégek, s mi figyeltük a kiszolgálást. 5-6 pincér forgolódott, minden tányért egyesével vittek el, s hozták a rendeléseket. Lehet, hogy egy átlagos napon ez megfelelő, de egy ilyen ünnepen, rendezvényen lassú és idegesítő.
Az étteremnek van egy utcára néző terasza is kb 8 asztallal, ahol fagylaltot és üdítőt árulnak az utcára. Késő délután megszomjaztunk, s inni szerettünk volna a teraszon leülve. Pár asztalnál ültek, s mi három asztalt néztünk végig, mire le tudtunk ülni, ugyanis a székek le voltak láncolva, lakatolva az asztalokhoz. Jó nehéz fémszékek voltak, talán féltek, hogy hazavisszük?? Legközelebb keresünk másik éttermet, még ha messzebb is van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Fekete Macska további értékelései

2024.04.24barátokkal
Kiváló
A városban járva véletlenül fedeztuk fel ezt a macskamániás helyet. Az udvaron is élő és dísz macskák fogadják a vendégeket. A belső helyiség szintén. Azért az étel és ital kínálat is kiváló.
2023.08.28családjával
Kiváló
Nagyon gyors és kedves a kiszolgálás, az ételek finomak, a hangulat jó, az ár érték arány megfelelő
2023.05.14csoporttal
Kiváló
A Zrinyi Ilona Általános Iskolában végeztünk 55 éve. A Fekete Macska étteremben tartottuk a találkozót. Korábban érkeztünk a rossz idő miatt. Azonnal tálalták tűzforrón a finom ebédet. Sokan voltunk, sokféle ételt rendeltünk, de mindenkinek nagyon izlet. Gyors volt a kiszolgálás. Nagyon kedvesek...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval