Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csábító illatok utáni csalódás

Vörös-torony Reneszánsz Étterem SárospatakVörös-torony Reneszánsz Étterem Sárospatak a térképen

Gyenge 2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mi nem találtuk a weboldalon kínált ételkülönlegességeket :( Ellenben a várban csábító illatok voltak, és ha jól emlékszem kétféle menüből is lehetett választani.
A kőleves igazán finom volt, azonban a káposztás sztrapacskának pontosan ugyanolyan íze volt :D
Csirkét kértem saláta ágyon....kaptam egy szó szerint szeletke csirkemellet egy rakás keserű saláta levélen, sajt, paprika és némi paradicsom is volt azért. Megkérdeztem, hogy ugyanmár milyen szlötyi van a salátán (látszólag olajos fűszeres), mert keserű és ehetetlen, a pincérnő nem tudott válaszolni a kérdésre, és úgy kellett külön kérvényt benyújtani neki, hogy kérdezze meg, mert érdekel, hogy többet még a közelébe se menjek, de hiába "reklamáltam", közölték, hogy a saláta volt keserű és PONT. Semmi, hogy elnézést, vagy valami. Megkérdeztem, hogy ilyenkor mi van, mert a 4 falat húson kívül igazából nem tudtam enni semmit és még akkor se hallottam, hogy elnézést, pedig addigra tudtuk, hogy nem én vagyok a finnyás.
A kiszolgálás egyszerűen béna volt, leverte anyu táskáját a széktámláról, nem tudta mikor melyik oldalról és hogyan próbálja lerakni az ételt. Érezhetően nem volt szakmabeli, bénázott rendesen.
Ráadásul alig várták, hogy elhúzzuk a csíkot. Nem írom meg, hogy kit vártak, mert biztos nem ő tehet arról, hogy ekkora cécót próbáltak körülötte csinálni, de gusztustalan volt, amit műveltek. Ha szóltak volna, hogy üres étterembe szeretnék a vendéget meginvitálni és nincs "etetés" még jól is jártunk volna :D ...de így azért kellemetlen volt!!!!
Rajtunk kívül senki nem volt bent, pedig látogató az volt bőven.
A hely sötét volt, mintha nem lett volna lámpa. Mosdó sincs!
Egy papírfecnit kaptam, amivel át kellett slattyogni másik épületbe és még vissza is kellett kérni a cetlit, mert szükségük volt rá...amikor indultam még jól ki is kiabált a pincérnő valakinek, hogy várjon, mert a vendég még mosdóba akar menni, mint a leprás, hogy a dög még oda is elmegy. Még jó, hogy messze vannak és többet a közelébe nem kell menni a helynek. :D A gyengét tényleg csak azért kapta, mert a kőleves remek volt, és a rántott húst nem rontották el.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos

Vörös-torony Reneszánsz Étterem további értékelései

2014.01.01gyerekekkel
Kiváló
Kiváló a konyhája.A különleges finomságok mellett a megszokott ízeket is megtaláltuk.Mi olyan ételeket kerestük,amelyeket nem szoktunk otthon készíteni.Egyik sem okozott csalódást.Mind az ízvilágot,a tálalást és a mennyiséget remeknek találtuk.A tálalás változatossága is elnyerte...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval