Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bodrog parti panzió, kilátással a Várra

Vár Panzió SárospatakVár Panzió Sárospatak a térképen

Kiváló 2013. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. március 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Férjemmel kettesben töltöttünk el néhány napot Sárospatakon. Gyerekkorom óta nem jártam ebben a gyönyörű kisvárosban, sajnos nagyon messze van tőlünk.
A kedvező ár miatt estt választásunk erre a panzióra, amely a Bodrog folyó partján egy csendes utcában helyezkedik el. A földszinten az étterem található, a szobák az emeleti tetőtérben helyzkednek el. Jó idő esetén a kerti teraszon is lehet étkezni, amely az épület mögött található zárt udvar.
Az épület egy tradicionális parasztházat idéz, fehérre mázolt falaival, a félköríves tetőablakokkal és a sötétbarna fa ablakzsalukkal.
A szobánkból csodálatos panoráma nyílt a folyóparton álló Rákóczi-várra. 2 ágyas szobánk berendezése kényelmes, kellemes volt, mohazöld textilekkel. Mindenhol tisztaság, rend uralkodott.
Ott tartózkodásunk idején a kerthelyiségben sajt- és borkóstoló volt, házi kecske-, juh- és egyén sajtkülönlegességeket kóstoltunk, hozzá a megfelelő borkínálatot és vásároltunk is az otthon maradottaknak.
Az étteremről csak jókat tudok mondani, nagyon ízletes, kifejezetten finom ételeket ettünk. A konyhafőnök minden nap ajánlott valami specialitást a vendégek részére. A konyha tradicionális magyaros fogásokban "erős", pl. csülkös bableves, húsleves csigatésztával, többféle halászle a levesek közül, ezeket kóstoltuk is. A főételek közül a libamáj, a kacsamell és a harcsfilé is remek volt. Madártejet és somlói galuskát ettünk desszertként.
A város fő nevezetességét, a folyón átkelve a hídon egy kellemes sétával lehet megközelíteni. A vártoronyból is jól látszik a panzió :-)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (15)
Vár Panzió Sárospatak - Külső képVár Panzió Sárospatak - KörnyékVár Panzió Sárospatak - Külső képVár Panzió Sárospatak - Külső képVár Panzió Sárospatak - KörnyékVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - EgyébVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - SzobákVár Panzió Sárospatak - Egyéb

Vár Panzió további értékelései

2019.02.06a párjával
Kiváló
Párommal töltöttünk itt egy kellemes estét a Kék Túránk keleti szektorának befejezéseként. Úgy döntöttünk hogy Hollóháza után, ide jövünk, és másnap megnézzük a Várat. Elég messze van a lakhelyünktől, és már régen terveztük ezt a kirándulást. Nagyon jól választottunk a szálláshelyet illetően, és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval