Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Méltó a Spirit színvonalához

Onyx Étterem - Spirit Hotel Étterme SárvárOnyx Étterem - Spirit Hotel Étterme Sárvár a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. március 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi az utóbbi időben majdnem minden évben elmegyünk Sárvárra a Spiritbe, a félpanzióban benne van a reggeli és a vacsora a szálloda Onyx éttermében. Az étterem "annyit ehet, amennyit akar" jellegű reggel és este is.
Én magyar szállodában ilyen bő választékú, különlegességeket is tartalmazó reggelivel még nem találkoztam. Vannak meleg ételek (sült kolbász, virsli, húskenyér, bundáskenyér, rántotta - minden nagyon jó minőségben), de az előre elkészített mellett lehet frissen is süttetni rántottát, ízlés szerinti összetevőkkel.
A hideg ételek (felvágottak, sajtok, kencék, stb., stb.) választéka és minősége is különleges, látszik, hogy a szálloda alapvetően a külföldi, leginkább osztrák és német vendégekre épít, és ők nyilván nem érnék be TESCO felvágottakkal és májassal (ilyen reggeli"választékkal" négycsillagos szállodában találkoztam...).
És a reggelihez ingyen lehet fogyasztani italokat, köztük pezsgőt is (korábban az osztrák Szigethy pezsgőt, legutóbb Hungária volt), ami vacsoránál nagy luxus, mert akkor a piáért fizetni kell, és bizony arany árban mérik.

A vacsorára áttérve, ilyenkor is nagy az előre elkészített meleg ételek választéka, de lehet frissen is süttetni húst, minden este mást.

Úgyhogy összességében elmondható, hogy az Onyx étterem színvonala minden szempontból méltó az egyik legjobb luxusszállodához.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Onyx Étterem - Spirit Hotel Étterme további értékelései

2018.07.23a párjával
Kiváló
Többszöri szilveszteri dőzsölést követően most párszor nyáron is kipróbáltuk a Onyx éttermet. Most nem volt telt ház, de a színvonalból bizony nem engednek. Nekem a reggeli a mindenem, hiszen itt találom meg a számomra leginkább tetsző ételeket, italokat. Egész évben van pezsgő, must és tucatnyi...
2017.01.03a párjával
Kiváló
Az év utolsó napjait Sárváron töltöttük és a korábbi Spirit szállodaértékelés után most következzék az Onyx étterem bírálata. Átlagon felüli felszolgálószemélyzet, kik lesik minden kívánságodat. Csodálatos ételkreációk csodálatos tálalásban csodálatos ízben. Aztán a szilveszteri gálavacsorán még...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
55.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval