Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ultra gáz ebéd horror áron

Thermal Étterem Sárvár SárvárThermal Étterem Sárvár Sárvár a térképen

Szörnyű 2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. április 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sokadik, de az utolsó csalódásom volt az egységben. Többet itt egy fillért nem fogok hagyni! Egy gyönyörű fürdő éttermétől az ember sokkal többet várna, pedig az első benyomás nagyon pozitív amikor az ember beteszi ide a lábát. A személyzet öltözete, kedvessége a kihelyezett táblák mind arra utalnak, hogy itt nagyon odafigyelnek mindenre. Sajnos az ételek minősége kritikán aluli volt. Fokhagymaleves- penészes, avas fokhagymára emlékeztető íz beton sűrűségben és langyosan. Rántott sajt- a sajt teljesen kemény belül, a rizs olyan ropogós, hogy nem lehet megrágni. Tettem egy újabb próbát mivel nagyon éhes voltam-rántott csirkemell hasábbal. Gondoltam ezzel csak nem lesz gond.A burgonya minősége kritikán aluli, ezt nem a szakács rontotta el, hanem a vásárolt termék volt nagyon silány, tele volt megszáradt, apró krumpli véggel. Feladtam, többet nem próbálkoztam így is sok pénzembe került ez a kaland.
Tisztelt Vezetőség! Az árak nagyon magasak, de megfelelő színvonal mellet mindenki elfogadná, de így rengeteg a csalódott vendég. Várom már a nyarat, mert akkor a kinti büfék is nyitva vannak, de télen azt hiszem viszek magammal ennivalót! Megjegyzem ez nem egyedüli véleményem, 8-an voltunk és mindenki panaszkodott.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge

Thermal Étterem Sárvár további értékelései

2024.01.04gyerekekkel
Kiváló
Ajánlom másoknak is finom ételek kedves személyzet máskor is vissza fogunk menni nem kellett sokat várni a kiválasztott ételre próbáltak a kedvembe járni csak ajánlani tudom !!!!! Köszönöm !!!
2023.08.08gyerekekkel
Szörnyű
Ha finoman fogalmazok, akkor azt mondom gyenge menzás kaja, magas áron! Ha őszintén fogalmazok, akkor azt mondom íztelen, semmitérő adagok, pofátlan áron! A kiszolgálás: az 5-6 alkalmazottból találtam egy kedves ,segítőkészet, a többi, mint a lópokróc! Mivel a pl a hasáb és a rántottak íztelenek,...
2020.08.13gyerekekkel
Nem a legjobb étterem Sárváron. Egyetlen előnye, hogy a főépületben található.Az adagok eléggé nagyok. A minőséghez képest túl drága.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
55.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval