Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedvező ár, és ennek megfelelő szállás.

Hold Apartmanház SárvárHold Apartmanház Sárvár a térképen

Átlagos 2013. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. október 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlenül keveredtünk ide, mivel ahova menni szerettünk volna ott telt-ház volt. A közvetítőiroda választékából nem ez volt a favorit, de a sok emeleti apartman közül amit ajánlani tudtak egyedül itt volt lift, babakocsival felmenni az emeletre meg ez a jó megoldás. :)
A szálláson egy éjszakát töltöttünk.
Egy tetőtéri családi, gyerekeseknek szánt, talán ezért is leharcolt apartmant kaptunk. Összbenyomásom, hogy ráférne egy kis karbantartás.
A meglepetés este ért, mert a dupla ágy matracai konkrétan lyukasak voltak, a rugóik töröttek. Még szerencse, hogy voltak gyermek heverők. Kicsit lelógtam róla, de egy éjszakára nem volt probléma. Mivelhogy az épületben nincs állandó személyzet, az idős gondnok bácsi az utcában szemben lakik, őt kellett volna este 10-kor zaklatnom egy másik szobáért. Inkább nem tettem.
Ami még számomra furcsa volt, talán mert ahol eddig jártam, ott nem ez volt a megszokott, az az, hogy a házszabály szerint a tisztítószerek, tisztálkodószerek, wc-papír utánpótlásáról a vendég köteles gondoskodni.
Ami pozitívum: másnap reggel megemlítettem az ágy problémát a recepción dolgozó hölgynek (Talán ő volt a tulaj/üzletvezető is) Aki megköszönte az észrevételt, és ígérete szerint azonnal intézkedett az ügyben, illetve távozáskor mutatott egy földszinti apartmant, ami fényévekkel jobb állapotban volt mint a mi szállásunk. Bár utólag ez nem vigasztal. Remélhetőleg nem csak ez az egy apartman ilyen ;)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:

Hold Apartmanház további értékelései

2015.09.03gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kényelmes jól felszerelt apartman csendes nyugodt helyen van távol minden zajtól segítökész személyzet tiszta kulturált csak ajánlani tudom minden korosztály számára aki olcsot és jót szeretne családias hangulatut elöny hogy kettö televizió van van flabélos közel van a városköpont avár...
2014.01.17a párjával
Kiváló
Mindenhol ren és tosztaság, készséges perszonál és tulajdonos. Kiválló ár.Bisztonságos parkolás, zárt teruleten, tokélletes kornyezet.Termálfurdó kozelsége. Apartman berendezése szép és moder. Konyha felszerelése minden ifényt kielégít.A épupetbe százszálekos lift mukodik. A egész házban csend...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
55.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval