Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mostantól a Spirit az új kedvenc!

Spirit Hotel Thermal Spa SárvárSpirit Hotel Thermal Spa Sárvár a térképen

Kiváló 2017. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha wellness szálló, akkor mostantól csak a Spirit! Teljes nyugalom, kényelem, finomabbnál finomabb ételek! A medencék és a programok kiválóak. A zongorista, Dörnyei Roland lenyűgöző játékát reggelig el tudnám hallgatni. Sajnos ugyanez nem mondható el az énekesnőről, aki szörnyen hamis éneklésével és a ritmusérzék teljes hiányával szombat este eléggé lehúzta a színvonalat... Az se tett jót az estének, hogy a diszkó az alagsorban olyan hangos volt, hogy aki a szivarszobában a Spirit triót szerette volna hallgatni, nem tudta, pedig elég lett volna az ajtókat bezárni. Ennek ellenére szombat este is jól éreztük magunkat.
A szoba első nap nem tetszett, szebbre számítottunk, ha már 5 csillagos szállodába jöttünk, de pár nap alatt megszoktuk. Az ágy sajnos nagyon kényelmetlen, nekem ez a rugós matrac egyik szállodában se jön be, jobb lenne olyan kemény szivacs matrac, mint ami a wellness részlegen a pihenőben van mindenhol. Az nagyon kényelmes!
A fürdőszobában az elszívó nem igen működött, és mivel sajnos a WC is bent van, csak a szobára lehet szellőztetni. Ez nagyon nem tetszik! A zuhanyzó hatalmas! Ez tetszik! Az viszont nagyon szokatlan, és eléggé zavaró, hogy áttetsző tejüveg van mindenhol, a szobai fürdőszobában és a közös mosdókban is! Ez érthetetlen! Legalább belülről le kellene fóliázni, hogy ne legyen áttetsző, kívülről attól még megmaradhatna a tejüveg, ami amúgy nagyon jól néz ki.
A naturista szauna nagyon meglepett, és a hátsó elkerített rész is, amiről nem tudtuk, hogy naturista napozó :-D Akkor szembesültünk vele, amikor két férfi törölköző nélkül jelent meg, és nem értették, hogy miért nem tudjuk bezárni a tátva maradt szánkat és a kikerekedett szemünket... A 4. napra persze ehhez is hozzászoktunk, és már teljesen természetes volt, hogy lepedő nélkül jövünk-megyünk a szaunában, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ebben az életben egy nudista strandon fogok kikötni, ráadásul itthon :-D
A szálloda mögötti arborétum és park a csónakázó tóval nagyon szép, jókat lehet ott sétálni és a felnőtt játszótér is nagyon klassz!
A konditerem is jól felszerelt, a vizitornát és egyéb közös sportprogramokat vezető hölgyek aranyosak és jól végzik a dolgukat!
A szállodához tartozó parkoló őrzött, de nem fedett, erre nagyon sokallom az 1900 FT-os napi díjat!
Az étteremben a különböző helyiségek különböző fényerővel és hőmérséklettel beállítva mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy a számára legkényelmesebben helyezkedjen el a reggelihez és a vacsorához, ami nagyon bőséges és hatalmas a választék. Nincs hiány különlegességekből sem. A pincérek alapvetően udvariasak, kedvesek, de nem olyan közvetlenek, mint testvérszállodájában, a Carbonában. Ami egyébként nem is baj. Némelyikük olyan buzgó, hogy nem egyszer úgy akarták elvinni a tányérunkat, hogy még ettük, ami rajta volt. A hosszú időtartam is szuper, ameddig lehet vacsorázni és a wellnesst használni. (22:00 óráig)
A dekoráció is magával ragadó, már az előtér is a körfolyosós emeletekkel, a panoráma lifttel, a színekkel, a wellness részleg világítós falaival, a szivarszoba a kandallóval, a kényelmes nagy fotelekkel, a tükrökkel, a gyönyőrű csillárokkal, teljesen elvarázsol.
Nekem eddig a Carbona volt a nagy kedvencem, de mostantól átvette a vezetést a Spirit.
Ezért mindenképpen úgy alakítom a szabadságomat, hogy még az
idén még egyszer el tudjak jönni pár napra, és mostantól évente 2-3 alkalommal be fogunk iktani egy-egy hosszú hétvégét!
A Spirit az új kedvenc!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (4)
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - BelsőSpirit Hotel Thermal Spa Sárvár - BelsőSpirit Hotel Thermal Spa Sárvár - BelsőSpirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Belső

Spirit Hotel Thermal Spa további értékelései

2023.12.19egyedül
Gyenge
Sok évig jártam a Spiritbe rendszeresen, nagyon szerettük a párommal. Pár hónapja Ausztriából hazajövet úgy döntöttem, ott alszom egy éjszakára, kipróbálom a szingli szobát, ill. az ehhez kapcsolódó egyéjszakás csomagot. Már a megérkezésem után is volt egy furcsa, szállodában még sosem...
2022.02.04a párjával
Kiváló
Minden a helyén volt,még az apró mozaik lapocskák is a medencében! Minden működött és áttekinthető volt. A közeli csónakázó tó télen és zord időben is kitűnő kiránduló hely, igényesen kiépített sétautakkal, gyalogos átjáró hidakkal, vadkacsákkal. Tetszett az esti bárzongora műsor is, finomak a...
2021.07.12a párjával
Kiváló
Magyarország legszebb és legbarátságosabb wellness-központjában négy éjszakás nyaraláson voltunk. A 22 medencés központ minden igényt kielégített. A víz minősége és tisztasága elragadó. Vállfájós feleségemnek a napi 2x30 perces kúra után már harmadik nap estére nem kellett bekenni vállait....

A Spirit Hotel Thermal Spa legnépszerűbb csomagjai

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.04-ig
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Nyári szünidei akció
Nyári szünidei akció
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
192.970 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval