Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elképesztő élmény a Spiritben!

Spirit Hotel Thermal Spa SárvárSpirit Hotel Thermal Spa Sárvár a térképen

Gyenge 2022. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. december 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sok évig jártam a Spiritbe rendszeresen, nagyon szerettük a párommal.
Pár hónapja Ausztriából hazajövet úgy döntöttem, ott alszom egy éjszakára, kipróbálom a szingli szobát, ill. az ehhez kapcsolódó egyéjszakás csomagot. Már a megérkezésem után is volt egy furcsa, szállodában még sosem tapasztalt rossz élményem. (legalább 80-100 szállodát kipróbáltam már életemben, itthon és külföldön is).
A recepciós hölgy kissé érdes hangon arra utasított, hogy azonnal fizessem ki a fennmaradó összeget, különben nem foglalhatom el a szobát. Természetesen az ár fele foglaláskor el lett utalva. Kérdeztem tőle, hogy miért, hisz mindig a utólag fizet az ember, talán azért, mert egyedül vagyok, és nem tűnök megbízhatónak? Erre azt mondta, hogy náluk mindenki előre fizet, kivéve a törzsvendégek. Mondtam neki, hogy többször megfordultam már itt, sosem kellett előre kifizetni a második felét a teljes összegnek, elsőre sem. Nem tágított, így kifizettem előre az élmény egészét.
Ezek után a szobában csak egyetlen lámpa égett, a többi nem működött, a TV sem egyáltalán. Szóltam a recepción, hogy javítsák már meg mire felmegyek újra. Semmi nem történt, se a lámpa, se a TV nem működött ott tartózkodásom alatt. Mikor újra rákérdeztem a recepción a hölgy azt mondta, nem tudja miért nem javították meg a szervizes kollégák a dolgokat. Ezzel lezártnak tekintette a témát.
Megjegyzem, a személyzet többi része nagyon kedves, készséges volt, recepción viszont soha sehol a világon nem volt még ilyen rossz élményem, a hátam is borsódzik a helytől ezek után.
Szerencsére már több 5 *-os szálloda van Magyarországon, így van más hely is ahol szívesen látják az embert akár egyedül is (főleg ha már van ilyen csomagajánlatuk..)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Spirit Hotel Thermal Spa további értékelései

2022.02.04a párjával
Kiváló
Minden a helyén volt,még az apró mozaik lapocskák is a medencében! Minden működött és áttekinthető volt. A közeli csónakázó tó télen és zord időben is kitűnő kiránduló hely, igényesen kiépített sétautakkal, gyalogos átjáró hidakkal, vadkacsákkal. Tetszett az esti bárzongora műsor is, finomak a...
2021.07.12a párjával
Kiváló
Magyarország legszebb és legbarátságosabb wellness-központjában négy éjszakás nyaraláson voltunk. A 22 medencés központ minden igényt kielégített. A víz minősége és tisztasága elragadó. Vállfájós feleségemnek a napi 2x30 perces kúra után már harmadik nap estére nem kellett bekenni vállait....
2021.06.19a párjával
Kicsit túlzásnak érzem a négy csillagot is, de egye fene, megadom. Megadom, mert ugyan a szoba borzalmas volt (horrorisztikus faliképekkel, jellegtelen színekkel, lelakott fürdőszobával, divatjamúlt bútorokkal), a konyha fantasztikus, a wellnes jó, a személyzet kifogástalanul topon van. Olvastam...

A Spirit Hotel Thermal Spa legnépszerűbb csomagjai

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.04-ig
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval