Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes hétvége, átlagon felüli személyzet

VitalMed Hotel SárvárVitalMed Hotel Sárvár a térképen

Kiváló 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ajándékba kaptuk a hétvégét, összességében nagyon pozitív volt a benyomásunk. Sárváron több hotelben is voltunk már a fürdő közelében, eddig mindegyik tetszett. És most sem csalódtunk. Maga a hotel + a szobák kialakítása talán egy kicsit ódivatú, de tiszta és kényelmes. A személyzet nagyon kedves, szabad taxi híján (a mi hibánk volt amúgy, hogy nem rendeltük meg időben, ez nem Budapest) a recepciós saját kocsijával vitt ki az állomásra, még benzinköltségre sem fogadott el pénzt. Ez mindent elmond.
Az étkezés is teljesen rendben volt. Reggeli helyben, bőséges, nagy választékkal (kicsit talán túlságosan is a magyar szájízhez igazítva), de nem volt panasz. A vacsora a szomszéd hotelben, amit a Vitalmeddel fedett folyosó köt össze, svédasztalos, teljesen rendben volt. Talán annyi, hogy a nagyon sok vendég miatt az italos pincérek rendesen leizzadtak, várni kellett rájuk, de nem volt vészes.

A fürdőt is nagyon élveztük, főleg a szaunavilágot. Mindenkinek jószívvel ajánljuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

VitalMed Hotel további értékelései

2021.09.07a párjával
Kiváló
Szép,igényes, tiszta, csendes igazi pihenésre szolgáló hely. Külön nagyszerű,hogy a fürdőbe fedett átjárás biztosított. Kedves a kiszolgáló személyzet, Finom ételek és italok közül lehetett választani. Igaz csak 3 napot töltöttünk a szállodába ,de ez a 3 nap nekünk felejthetetlen élményt nyújtott.
2016.09.29családjával
Kiváló
8 éve járok ebbe a szállodába, évente többször is ellátogatok ide, már családtagjaimat is "megfertőztem" vele. Minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet már családtagként fogad bennünket. Nagyon kedvesek, segítőkészek. Külön öröm számomra, hogy 8 éve ugyanazokkal az arcokkal...
2014.11.02barátokkal
Kiváló
2014 tavaszán jártunk itt családdal és barátokkal. A szálloda nagyon szép, tiszta. A felszolgálás kiváló. A személyzet nagyon rendes, segítőkész ami mostanában már nagy csoda. A fürdő szép és nagyon jó. A gyerekeknek is tetszett. Az étel mennyisége és minősége is kiváló. A szobánk nagy volt és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bassiana Sárvár - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Bassiana Sárvár
59.250 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval