Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Golyós fagyi a kalandparkban is

Borterasz SátoraljaújhelyBorterasz Sátoraljaújhely a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Zempléni Kalandpark területén található egyik büfé a sok közül, a bejárat után a jobb oldalon. A teljes neve Tokaji bor- és gasztroterasz, a gasztro-vonalon nem tudom, hogy mit lehetnek képesek nyújtani, mivel nem láttam, miféle ételeket lehet kapni, ha egyáltalán...
A gyerekek számára attól volt izgalmas és feltétlenül, sürgősen felkeresendő ez az objektum, mivel itt lehetett kapni az általuk különösen kedvelt ún. golyós fagyit.
Korábban játszóházakban, állatkertben találkoztunk ezzel a fagyi-fajtával, ami szerintem ízre nem egy kiemelkedő élmény, de az ifjúság számára valamiért nagyon bejönnek ezek az apró hideg golyócskák. Itt a kiszolgálás igen rugalmas volt abból a szempontból, hogy engedték az ízeket keverni, korábban, ahol ilyet vettünk mindig azt mondták, hogy egy adagba csak egyféle ízt adnak. De az egyféle is alapból amúgy többet jelent, erre utalnak az eltérő színű kis golyócskák. Pl. zöld és halványsárga a lime-citrom, a banana split pedig 3 színű: banán, csoki és vanília.
3 féle méretben kapható, a gyerekek a közepeset harcolták ki, amelyet színes baseball sapka formájú műanyag tálba adagolnak, hozzá műanyag kanál. Nem lebomló, nem környezetbarát megoldás. A legkisebb tálka viszont papír, hogy valami pozitívumot is említsek.
A már említett 2 ízen kívül még választottak a gyerekek csokoládét, tutti fruttit, rágógumit (pink-rózsaszín, "kissé" műízű). 600 Ft volt egy adag, készpénzzel lehetett fizetni, blokkot nem kaptunk.
Maga a hely egy egyszerű büfé sátortetős faházban kialakítva, itt lehet rendelni, benti leülős rész nincs, viszont van egy elég tágas, árnyékolóval fedett terasz, egyszerű pados ülőhelyekkel, ahonnan rálátni a libegőre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Borterasz Sátoraljaújhely - Külső képBorterasz Sátoraljaújhely - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval