Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Napfürdőzés a símúzeumnál

Magas-hegyi Büfé SátoraljaújhelyMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a büfé a Zempléni Kalandparkon belül, a középső szinten található. Ezen a szinten van a bobpálya felső állomása (de a beszállás a lenti szinten történik), a libegő középső kiszállóhelye, az erdei kalandmászás, valamint a hófánk pálya.
A tűző napon libegőzést és hófánkozást követően ide tértünk be némi regenerálódásra. A szomszédos épületben Símúzeum található, de nem volt nyitva. Tetszett, hogy az épület napos oldalára fából készült napozóágyakat tettek ki, amolyan hegyi hütte érzés részeként.
A büfé retró jellegű, egyszerűen berendezett. Soproni dobozos söröket, szokásos üdítőket árusítanak, édességeket, csokiszeleteket, de ezeken túlmenően frissensülteket is kínálnak, persze minden mirelitből. Rántott ez-az, hús, sajt, gomba, sült krumplival (300 Ft), hot dog, hamburger. Többféle menü kombinációban olcsóbban jöhetünk ki, de az alap ételárak sem vészesek. Menük 830-1080 Ft között, rántott szeletárak 1000 Ft alatt.
A kiszolgálás lassú, csak egy személyt láttunk a pultban kiszolgálni és a konyhán tevékenykedni. Koral csomagolt jégkrémek kaphatóak.
Elég sok asztaluk van, kényelmesen le lehet ülni, továbbá van egy tágas, de meglehetősen elhanyagolt terasz is, ahonnan az éppen zajló építési munkálatokat követhettük figyelemmel.
Az épület alagsorában vadonatúj mellékhelyiségeket találtunk, még lehetett érezni a friss burkolatok, faajtók szagát, de a minőségbiztosításon nem biztos, hogy átmenne az elvégzett munka, mert a WC-k ajtaját nem lehetett bezárni, illetve a WC csészék és a műanyag ülőkék mérete nem volt egymással kompatibilis.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (14)
Magas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - BelsőMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - BelsőMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Étlap/itallapMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Étlap/itallapMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - BelsőMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Étlap/itallapMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Étlap/itallapMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - BelsőMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Külső képMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - MosdóMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - MosdóMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - BelsőMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Külső képMagas-hegyi Büfé Sátoraljaújhely - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval