Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Újráztunk a fagyizóban

Majoros Fagyizó SátoraljaújhelyMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely a térképen

2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kazinczy Múzeumban érdeklődtünk, hogy melyik fagyizót ajánlják, így jutottunk el a sétálóutcán lévő Fagyiszigethez, amit Majoros Fagyizóként is emlegetnek a tulajdonos úriember neve után. Színes, kitelepülős terasz az épület előtt, székekkel-asztalokkal. Az oldala nyitott, de a teteje árnyékolt. Itt árulják a jégkását, 6 féle íz kapható (2 dl 200 Ft, 3 dl 300 Ft, 5 dl 700 Ft, speciális színes koktélpohárban 770 Ft-tól felfelé).
A benti rész meglehetősen szűkös, lapjában lehet beállni a fagyipult elé. A jobb és a bal oldalon is van 1-1 fagyipult, egy adag 220 Ft-ba kerül. 4 dkg-van kiírva mennyiségre, de nem mérte le a pultos hölgy és ránézésre nagyobb adagot kaptunk. Többféle ízt kipróbáltunk, és valóban ez ízlett a városban nekünk is leginkább, így még egyszer visszatértünk.
Sportszelet (rumos csokoládé, csokikockákkal), fahéj, kávé, citrom, eper, Velencei álom. Inkább hagyományos ízek, olcsó ostyatölcsér, roletti, édes tölcsér kapható pluszban. Ha jól láttam a feliratot, akkor Andretti fagyit árusítanak.
Gyors, de mosolytalan kiszolgálás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (14)
Majoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - BelsőMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Külső képMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/italMajoros Fagyizó Sátoraljaújhely - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Wellness csomag
Wellness csomag
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
58.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval