Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sokrétű hely

Napsugár Vendégház SátoraljaújhelyNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely a térképen

2017. augusztusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2018. április 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly voltunk itt egy baráti társasággal, kb 20 fővel.
Szép a hely, jól kialakított a lépcsős teraszos kert. Gyerekek is imádják. A szállás egyszerű, de az ágyak elég jók, és a tisztaság is megfelelő.
Minden megvan ami ilyenkor kellhet, szalonnasütő, bográcsozó, kinti fedett asztal székekkel, padokkal, gyönyörű tájképpel, nagy területek a gyerekeknek focizni, gyerekjátékok, stb. - plusz egy pince az innivalók hűtéséhez :)
Van egy kis "buliház" is kialakítva, esti mulatozáshoz. Erről telefonon is tájékoztattak, ugyanis előre megkérdeztük, hogy mennyire lehet zajongani kint este az udvarban (tűz körül ének vagy zenélés) - a válasz a telefonban az volt, hogy természetesen lehet, falu szélén vagyunk, senkit sem zavar. Ám mire odaértünk a csoporttal, már arról tájékoztattak, hogy "hát van itt egy szomszéd, aki mindig kihívja a rendőrséget ha este zaj van" (????) szóval este 10 után ki is jött a rendőrség, akik elmondták, hogy "ide mindig ki kell jönni, mert a szomszéd állandóan bejelentést tesz, nekik meg ki kell jönni, figyelmeztetni....." - szóval adatfelvétel, elnézést kérés, megegyezés a további zajongásról, stb után a buliházban folytattuk a mulatozást, ami valamennyire hangszigetelt, és zárható. Ezt elmondhatták volna a telefonban is, akkor eleve nem kint a szabadban zajongunk - elkerülve a rend őreivel való megismerkedést -, hanem bent a kisházban - ami egyébként nagyon hangulatos, moziplakátokkal, diszkógömbbel, erősítővel, hangfalakkal.
E kis incidens ellenére is elégedettek voltunk, gyönyörű a hely, túrázgatni, vagy csak a kertben pihenni, főzőcskézni, gyerekeknek játszani tökéletes, akár nagyobb csoportoknak is. (Sátorozni is lehet az udvarban, mert hatalmas)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (12)
Napsugár Vendégház Sátoraljaújhely - KörnyékNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Medence/kertNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Medence/kertNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Medence/kertNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Medence/kertNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Medence/kertNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - BelsőNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - BelsőNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - BelsőNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - SzobákNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - SzobákNapsugár Vendégház Sátoraljaújhely - Szobák
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Hunor Sátoraljaújhely - Napi árak
Napi árak
2024.12.29-ig
Hotel Hunor Sátoraljaújhely
41.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval