Érdekes
2019. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. december 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
Utolsó Siklóson töltött napunkon szerettük volna megnézni az egyik látványosságot, a Várat. A belépésnél nagyon kedves volt a bácsi, korhűen beöltözve várta a látogatókat. A térkép segítségével végigjártuk a látnivalókat. Még nem voltak sokan, így minden alaposan megtudtunk nézni, el tudtunk olvasni. Még egy Holland kórus előadását is meghallgathattuk.
Siklósi Vár további értékelései
2022.11.06a párjával
![]()
Úgy emlékszem, a 60-as (??) években még aludtam is benne. Mármint a várban. valami osztálykirándulás volt, és mi a turistaszálláson szálltunk meg, az emeleten. Nem tudom, mennyire tiszteltük a várat, arra nem emlékszem. De ez a vár már nem ússza meg, hogy Tenkes kapitányával ne azonosítsuk. Hat...
2022.11.04a párjával
![]()
Október végén Pécsről átbuszoztunk Siklósra. A busztól nem kell túl sokat gyalogolni a várig, kényelmesen fel lehet sétálni nagyobb megerőltetés nélkül. Amit csak lehetett, mindent megnéztünk. Elfogyasztottunk egy finom kávét a vár kávézójában.
2022.08.25a párjával
![]()
Tetszett a kiállító szobák rendezettsége,tisztasága ,jó hogy pár ruhadarabot fel lehet venni,ezekben lehet fotózkodni. A sok időszakos kiállításnak köszönhetően csodás órákat lehet eltölteni.
40.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül