Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Én is megszikkadtam egy kicsit ettől

Varga Pékség & Cukrászda SimontornyaVarga Pékség & Cukrászda Simontornya a térképen

Gyenge 2021. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. május 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A simontornyai vár közelében, egy kanyarulatban, régi gyárépület földszintjén található ez a retró vendéglátó egység. Nem tudnám megmondani, hogy mi a fő profil, az biztos, hogy nem a pékség lenne az. Leginkább kávézó - cukrászdának mondanám. Elég nagy a beltér, sok asztal van, azonban a vendégtér egy része le volt zárva, feltételezem azért, hogy nem üljenek oda. Mondjuk nem is voltak vendégek, akiknek emiatt állva kellett volna téblábolniuk. A beltér maga egy stílusrobbanás a 80-as évekből. A fő díszítőelemet számtalan kupa és díj jelenti, egy díjnyertes kutya jutalmai. (A kutyát nem láttam).
Egyszerű küllemű, házgyári jellegű süteményekből volt néhány fajta, a péksütemények szikkadtak voltak (croissant és pizzás csiga), vettem pogácsákat és sajtos rudat elvitelre (kilóra kimérve árulják), de ezek sem voltak túl jók. Nem volt bennük frissesség, ropogás, inkább fojtós volt - azaz nem volt friss. A csokis pohárkrém egy kissé gejl volt az én ízlésemnek, de annak a frissességével nem volt probléma.

Nagyon zavaró volt, hogy egy eléggé antipatikus fellépésű helyi alkoholista folyamatosan a sarkamban nyomult, próbált ismerkedni, haverkodni, de én nyilván nem éreztem nyitottságot erre. A vendéglátós hölgy számára is zavaró lehetett a helyzet, mármint a pasas jelenléte, az érkezésünk előtt valószínűleg őt "boldogította" már egy ideje, minden esetre ő sem állította le, és küldte el a kellemetlenkedő férfit, hanem talán inkább fellélegzett, hogy végre valaki másra szállt rá, és így őt békén hagyta, legalábbis egy időre. Ezért nem tudtam egyébként külső képet sem készíteni, mert a férfi folyamatosan képbe akart kerülni. A kávé felhörpintése után - ami nem ment gyorsan, mert nagyon forró volt - próbáltam minél hamarabb szabadulni és távozni a helyről.

Összességében nem volt jó élmény, sajnálom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Varga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - EgyébVarga Pékség & Cukrászda Simontornya - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval