Kihagyhatatlan 2025. július 16.csoporttal járt itt
A DetActive siófoki nyomozós játéka fantasztikus élmény volt! Már az elejétől beszippantott a történet: valós helyszíneken járva, rejtvényeken keresztül kaptuk az instrukciókat, miközben "tanúkat" hallgattunk ki, nyomokat kerestünk, és lépésről lépésre haladtunk a rejtély megoldása felé.
Nemcsak szórakoztató, de gondolkodtató is pont annyi fejtörő, ami izgalmas, de nem frusztráló. Szeretem az olyan programokat, ahol tényleg együtt kell működni a csapattal, és itt ez maximálisan megvalósult. A séta kellemes tempójú, a város legszebb részein vezetett végig, így még egy kis városnézés is belefért. Külön öröm, hogy a FRU2025 kuponkóddal kedvezményesen tudtuk kipróbálni a játékot ár-érték arányban is abszolút megéri! Mindenkinek ajánlom, aki szeret aktívan kikapcsolódni, szereti a krimiket, és valami különleges programot keres Siófokon.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 2 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.