Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Meglehet minden kényelmed egy barlanglakásban?Igen!!!

Sirocave Barlang Apartmanok Sirok

Kiváló 2020. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kedves fogadtatásban volt részünk.A szállás bár rendhagyó, de kényelmes, minden igényt kielégítő volt.A félpanzióval nagyon elégedettek voltunk!
Mivel ide mindenki kocsival jött üdülni, megemlíteném a feljáró és a parkolás hiányosságait.Ha mást nem, a kanyarba egy közlekedési tükröt kellene szerelni, hogy a beláthatatlan, meredek és derékszögű kanyart nagyobb biztonsággal lehessen megtenni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Sirocave Barlang Apartmanok további értékelései

2019.12.16a párjával
Kiváló
A szállás módfelett kedves, megegyezik a képen látottakkal, a hölgy, aki fogadott minket végtelenül kedves és segítőkész volt - akárcsak a helyiek mindegyike. Remek és nagyon kompakt élmény volt így a hideg ellenére is ez a 3 nap Sirokon:)
2019.10.07barátokkal
Nagyon ötletes szállás típus, érdemes tovább bővíteni. Javasolt a parkolóhelyek további kialakítása. A reggeli megfelelő, ötletes a kiszállítás. A környék ellenére biztonságos terület, a község nyugodt, csendes. A csatolt programlehetőségek is kiválóak, a helyi adottságoknak megfelelő. A...
2019.09.02a párjával
Első pillanatban meglepődtem érkezéskor, mert akkor szembesültem a valósággal, hogy én egy eredeti barlangban fogok pár napot eltölteni, ami ennek megfelelő körülményekkel jár, még ha a mai kor elvárásaihoz igazodó kényelmi funkciókkal is van kiegészítve. A barlangok a falu végén, egy szűk...