Sem a dekoráció, sem a névadás nem harmonizál az ételkínálattal, de ezen kár lenne fennakadni. Az asztalon chili-, bors- és sódaráló, ami mindig jól jön, mint ahogy a kislámpa is, ottlétünk alatt, valami ötször-hatszor kicsapta a biztosítékot. A világítás hamar helyreállt, de jó volt tudni, hogy vészhelyzet esetén használhatjuk az elemmel működtetett asztali lámpát. Kínálnak hagyományos reggeliket, virslit, hagymás rántottát különféle kívánság szerinti belevalókkal, melegszendvicset, töltött bundás kenyeret, sült kolbászt. Hajnali ötkor nyitnak és este 9-ig várják a vendégeket. Ebédre, vacsorára főként népszerű magyar ételeket fogyaszthatunk náluk. Az étlap átgondolt, könnyen áttekinthető. Hétköznap délben kedvező árú menüt is kínálnak. A kiskőrösi Vass, valamint a soltvadkerti Erdős borászat összesen hétféle palackos borát tartják, minden tételt decire is kimérnek rendkívül baráti áron. Peronit csapolnak, további négy nagyipari multisör kapható palackban. A szokásos import tömények mellett tartanak Panyolai és Agárdi pálinkákat is. A húszas éveinek elején járó felszolgáló hölgy kommunikatív, gyors, segítőkész. Az azonban meglehetősen furcsa, hogy ismételten kollektíve letegezte a társaságunkat, melynek két nyolcvan s egy hatvan fele tartó tagja volt, köztük egy hölgy is. A tulajdonos szívélyes, megkínált a barátaival közösen fogyasztott sült vérből, ami nem került a számlára. Az orjaleves hatalmas adag, mindhármunknak jutott belőle egy tisztes tányérral. Jó ízű, házias, az orsóstészta nincs túlfőve, soha rosszabbat! A birkapörkölt is jól sikerült, szaftja tunkolásra csábít, sajnos a mellé adott kenyér gyenge minőségű és nem is friss. A hús darabolása lehetne egyenletesebb, de ennél fontosabb, hogy az íze kiváló, a tartása is megfelelő, nem esik szét és nem rágós. Belsőséget is találtunk húskockák között, amit értékeltünk. A pacalpörkölt csíkozása gyönyörű, látszik, hogy nem valami készen vett, vékonyra szelt, előfőzött mirelit alapanyagból készült. A csíkok kellően puhák, ízre is megnyerőek. A szaft lehetne sűrűbb, de így, ahogy van a fogás országos szinten kimagasló. 3650 forintért jóval több, mint fél kilót adnak, ennyit kérnek egyébként a hasonló mennyiségű birkára is. A Gerbeaud-palacsinta készen vett, bolti lekvárral készült, meg persze dióval, a csokimártás lehetne intenzívebb, a palacsinta vékonyabb, de ezeket az apróságokat csak kötelességből teszem szóvá, ez a fogás is élvezetes volt, elfogyott az utolsó falatig. Ritka kellemes meglepetés volt a Corner a maga családiasságával, rusztikus fogásaival és nem utolsósorban a Kárpát-medencei élvonalba tartozó pacalpörköltjével. Klasszikus négy pont egy kövér ötössel az ár/érték arányra.