2025. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. december 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Granárium Somberek berkeiben egy meglepő, üdítő és kitűnő találat. Volt valami küldetéstudatom, hogy fedezzük fel és tegyük közkinccsé e vidék gasztronómiai értékeit, ezt előre kinéztem és bejelöltem magamnak. Tágas parkoló a ház előtt, vonzó külső és belső benyomás. Kifinomult, igényes hely. Bent rengeteg asztal üres, szinte senki az étteremben. Karácsonyi díszítés már a helyén. Étlap ígéretes. Nem is töprengtem sokat, rám fért az ebéd, májgombóclevest kértem azután pankómorzsás bécsiszeletet, és roppantul meg voltam elégedve a minőséggel is. Az árak nem drágák, a hely színvonalához szabottak. De ez egy sörfőzde is egyben, ráadásul amolyan "látványsörfőzde" tehát evés közben még akár figyelheted is a folyamatokat. Meg bosszankodsz csak, hogy miért kell mindenhová autóval menned, ahol mindig nem ihatsz, de különben meg mi a fenével jutnál el ilyen sok helyre? Hát valamit valamiért. Jó nekem a meggyes limonádé is. A kiszolgálás udvarias, figyelmes, amúgy meg néha egy robot mászkál az asztalok között, cukorkát kínálgat, ha van kedved hozzá. Mosdók szépek, tiszták, a hely stabilan ajánlott , felfedezendő kategória és így nyilvánvalóan ötös is.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()