Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy megnőtt borbirtok

Kreinbacher Birtok SomlóvásárhelyKreinbacher Birtok Somlóvásárhely a térképen

Kiváló 2015. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki borkedvelő az ismeri a Kreinbachert, akik nemcsak Somlói borokat, hanem pezsgőt is gyárt. 2015.novemberében egy céges kiránduláson járunk ebben a kicsiny szőlőbirtokokkal körülölelt faluban. Gyönyörű, nyugodt, pihenésre vágyó, borkedvelő, kikapcsolódásra vágyó embereknek ajánlom. Túl sok programlehetőség nincs, megmászhatjuk a Somló-hegyet , meglátogathatjuk a birtokot, a gyárat felfedezhetjük, megmászhatjuk a Somló-hegyet és még egyszer ugyanez. Wellness részleg sajnos nincs habár a pár évvel ezelőtt épületkomplexumba a puszta közepén úgy érzem elfért volna. Minimalista, ultramodern épület, amiben a rusztikus fa a hideg betonnal és üveggel párosul, igazi luxus hatása van. Az ételek egyszerűen kiválóak. A négy fogásos borvacsora este 9órai kezdettel kicsit megterhelő, ha nem nem vagy szégyenlős a tíz ujjadat megnyalod..habár ez nem az a hely ahol ezt megengeded magadnak. A séf fiatal, a fúziós konyha, és a molekuláris gasztronómia nagy kedvelője...egyszerűen imádtam az ételeket, pedig aztán én nagyon tudok kötekedni az ételek minőségével kapcsolatban. A reggeli kiváló, frissen préselt levek, füstölt lazac, pármai sonka, frissen helyben sütött péksütemények mindenki luxus igényt kielégít. A tányérok kézműves angol műhelyekből beszerzettek, a vaj Franciaországból hozott.
Az építtető minden apró kiegészítőre figyelt, mind az étterem, mind a szobák kialakításánál.
Egyetlen negatívumot tudok csak mondani, a szobákban lévő fürdőszoba üvegfala miatt nincs meg az intimitás a mosdó használata közben ezért kapott csak jó értékelést.
Romantikus hétvégékre kiválóan megfelel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (5)
Kreinbacher Birtok Somlóvásárhely - Külső képKreinbacher Birtok Somlóvásárhely - SzobákKreinbacher Birtok Somlóvásárhely - VendéglátásKreinbacher Birtok Somlóvásárhely - VendéglátásKreinbacher Birtok Somlóvásárhely - Vendéglátás

Kreinbacher Birtok további értékelései

2023.08.24a párjával
Átlagos
Házassági évfordulót ünnepeltük volna a birtokon, de már az érkezéskor elment a kedvünk tőle. A recepción közölték,hogy a lefoglalt és több hónapja kifizetett boros pince látogatás borkóstólóval sajnos elmarad, mert 4 főre nekik nem érdemes megtartani. ( Igy 40.000 Ft bevételtől estek el, mert...
2021.10.21a párjával
Kiváló
A bőr és pezsgő kóstolón kiváló és különleges vezetésre kaptunk. Az ételek és a helyszín lenyűgöző. Lehetne valami wellness részleg, vagy ilyesmi, hogy kicsit kibővítse a program kínálatot.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval