Badányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz

1. helyezett
városi Természeti kincs közül
Badányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz
Badányi malom öreg kőrisfája SomogyfajszBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz
7 fotó

Badányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz bemutatkozása

A kőrisfa a Koroknai-patakból kivezetett malomárok partján áll. Törzskerülete közelíti az 5 métert. Ez a fa szerepel Fekete István Hajnal Badányban című könyvében, mely a 19. században játszódik és ennek a fának az oldalában van az az odú, melyben üzeneteket hagynak egymásnak a regényben szereplő fiatalok.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő - Kedvezményes ajánlat reggelivel
Port Étterem & Panzió Balatonmáriafürdő
33.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
27.500 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Badányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 970 városban járt márFelfedező - 3014 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 60722 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 4.a párjával járt itt
Ezt akkor most tudjuk be a saját szerencsétlenségemnek. Naszóval. Fekete István első kedvenc íróm az életemben, az első könyv, amit valaha elolvastam a Bogáncs volt, később meg az összes többi elérhető könyvét is. Valami szép napfelkeltén önkéntelenül motyogom magamban, hogy Hajnal Badányban. . .
Badányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső képBadányi malom öreg kőrisfája Somogyfajsz - Külső kép
Még több kép (4 db) >>