Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

amatőr személyzet

Hotel Civitas SopronHotel Civitas Sopron a térképen

Gyenge 2017. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. május 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Érkezésünkkor köszöntés helyett leszúrást kaptunk a recepcióstól, mivel a nyitott garázsajtón keresztül beáltunk a szálloda nevével jelzett gépkocsibeállóba, amit egyébként előzetesen megigényeltünk. A garázst ugyanis csak a szállóba való bejelentkezés után használhatja a vendég, úgy, hogy az alkalmazott kikíséri, és kinyitja neki az ajtót, addig lehet parkolni szabálytalanul a ház előtti buszmegállóban. Szálloda kártya, rendszámfelismerés, stb. később sem nyitja.
A szoba tisztíthatatlan padlószőnyeggel burkolt, ami rémes állapotban van. A takarítás nem automatikus, nem viszik el a szemetet, nem cserélik ki a földre dobott törölközőket, csak kifejezett kérésre, a recepciós egyáltalán nem segítőkész az ügyben eljárni. Takarítást kérve sem pótolják az elhasznált fürdőszobai piperét.
A fürdőszobai szellőzők ventillátorai a szomszéd szobában is hallgathatók, a hanyag vendégek által ki nem kapcsolt ventillátorokat egész éjjel lehet az egész emeleten hallgatni.
A reggeli bőséges, a kínálat megfelelő, a kávégép rendesen reggelente működésképtelen, amit a végletekig frusztrált alkalmazott teljes pánikban próbál életre kelteni, biztosítva róla a vendégeket, hogy a főnököt nem lehet felhívni, és neki tizenegy más dolga lenne ezen kívül, és egyébként is az egész úgy ahogy van, el van szúrva.
A leghatározottabb véleményünk, hogy a személyzetnek felvett alkalmazottak semmilyen alapvető vendéglátási képzést nem kaptak (vendég előre köszöntése, mosoly, udvarias viselkedés...), hacsak azt nem, hogy távozáskor a felmerült problémákért elnézést kérve, egy szállodai tollal engeszteljék ki a csalódott, bosszankodó vendéget.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Civitas további értékelései

2023.06.10a párjával
Átlagos
Egy éjszakát töltöttünk a hotelban. A szobánk átlagos nem színvonalas, de tiszta volt. Közel van a központhoz ami így gyalogosan is pár perc alatt megközelíthető, ez abszolút pozitív. Az ágyunk viszont kényelmetlen volt. Ami még zavaró volt az utcáról beszűrődő zajok, a forgalmas utca és a hangos...
2021.09.08a párjával
A hoteltől Sopron belvárosa rövid sétával megközelíthető. Jó kiindulópont a történelmi város felfedezésére.Tágas, modern bútorozású szobát kaptunk. A svédasztalos reggeli finom volt. Vacsoránkat a Jégverem fogadóban tudtuk elfogyasztani.Szilveszter este a városban színes programok voltak és...
2020.10.08a párjával
Másodszor szálltunk meg itt, ez így már visszatérésnek számít , ami önmagában is pozitív. Nem a fényűző hotelek közé tartozik , de többet ad mint a besorolása szerinti csillagok. Kultúrált , tiszta és minden jó állapotú. A személyzet kedves segítőkész. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó , pár...

A Hotel Civitas legnépszerűbb csomagjai

Hotel Civitas Sopron - Húsvét - teljes előrefizetéssel (min. 1 éj)
Húsvét - teljes előrefizetéssel
28.797 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
03.28-04.01.
Hotel Civitas Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
29.128 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.01.03-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok
Pihentető Vital wellness napok
2024.09.01-ig
Hotel Vital Zalakaros
169.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval