Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikán aluli

Hotel Fagus SopronHotel Fagus Sopron a térképen

Átlagos 2014. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. július 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Most érkeztünk haza a Hotel Fagusból. Négy csillagosnak hirdetik, hát nem tudom... Gondoltam, míg frissek az élmények, gyorsan megosztom.
A szálloda nagyon szép helyen fekszik. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételválaszték bőséges, ízletes, számomra megfelelt: kétféle levesből, 4 féle főételből (1 vegetáriánus, 1 halétel és két különböző hús, köretekkel, savanyúságokkal, salátákkal, gyermekmenüvel, süteményekkel, gyümölcsökkel), megfelelően utánatöltik, szóval ez a része rendben volt. Mondjuk vacsoránál szerintem kérés nélkül kirakhatnának az asztalra egy kancsó vizet. Mi kértünk és kaptunk.
Viszont felháborítónak tartom, hogy ugyan wellness szállodának minősítik, de olyan ezeréves, agyonra kifeküdt, gödrös, "rugó-derékbaállós", foltos matracokkal van felszerelve a szoba, hogy két nap után, azt hittem a reggeli ébredésnél, hogy beszakad a derekam! Mindezt úgy, hogy előtte masszíroztattam, úsztam a medencében, illetve a jacuzziban is - nem keveset - ejtőztem. Na lényeg az, hogy 3 nap "alvás-wellness" után, fáradtabban jövök haza és megyek holnap dolgozni, mint a szabadságom előtt... Nem értem, hogy egy négy csillagos szálloda hogyan engedheti ezt meg magának?!
A WC-ben egyszerűen nincsen nyomás, szóval ha nem muszáj, senki ne végezzen nagydolgot! Kb. mintha egy pohár vizet csorgatnék bele... (ja ez nem vicc)
A zuhanykabin fugájában kis aranyos penészfoltocskák bújtak meg, igazán gusztusos volt. A zuhanykabin üvege csupa folt és vízkő. A fürdőszobában a lefolyóból előkerült egy szép nagy csomó haj. Ami tutira nem az enyém volt, lévén még be sem álltam a zuhany alá.
A padlószőnyeg rettenetesen foltos, koszos volt (valószínűleg porszívóztak előttünk, de hát túl sokat nem ért).
A bejárati ajtó kártyaolvasója hol működik, hol nem. Mondjuk egy 5-6szori próbálkozásra már általában be tudtunk jutni a szobába.
Következő probléma: a törölköző. Nem is értem. A szobához ugyan adtak elegendő mennyiségű törölközőt, de kb. olyan minőségűt, vagy inkább vastagságút, mint otthon a konyharuhám, némi túlzással. Továbbá a wellness részlegen belépésnél nem törölközőt adnak, hanem lepedőt. Én lepedőt ágyazáskor használok. Mindenesetre rákérdeztünk, hogy akkor most ez mi. Azt mondták, hogy csak a külsős vendégeknek jut törölköző. (?)
Szóval innen üzenem a vezetőségnek, hogy talán nem ártana egy kicsit nagyobb gondot fordítani a felújításra, a karbantartásra, az anyagellátásra, úgy általában a szolgáltatások minőségére, és itt most nem a személyzet munkájára gondolok. Tömören: nem valószínű, hogy én ide még egyszer ellátogatok, sőt nem nagyon fogom ajánlani sem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Fagus további értékelései

2017.01.15gyerekekkel
Kiváló
Először jártunk Sopronban, de biztosan vissza fogunk még térni. Nagyon tetszett a szálloda, kellemes 3 napot töltöttünk itt. A wellness egy kissé el volt hanyagolva, de más problémát nem tapasztaltunk. Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek! Kutyával érkeztünk és semmi gondot nem okozott, gyönyörű...
2016.08.03a párjával
Kiváló
Három napot töltöttünk ebben a csodálatos helyen lévő szállodában. A szoba és fürdőszoba is tiszta volt, a matrac kényelmes. Csak reggelit kértünk, az bőséges volt és jó ízű. A személyzet kedves volt. Csak jót tudok írni róluk. A wellness nem működött, de erről már a foglaláskor tájékoztattak,...
2016.07.09a párjával
Kiváló
3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében nagyo elégedettek voltunk. A szoba tiszta volt, a matrac kényelmes volt. Az ételek választéka a lehető legszuperebb volt és minden nagyon finom volt. A wellnes részleg is kiváló volt. Amibe bele tudtunk volna kötni az a padlószőnyeg elhasználtsága a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással