Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem hibátlan, de mégis szeretjük

Hotel Fagus SopronHotel Fagus Sopron a térképen

2014. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pont 1 évvel ezelőtt jártunk itt legutóbb, szintén családdal, 3 gyerekkel, 2 egybenyitható szobát kértünk, amelyekhez a terasz közös. Nem tudom, puszta véletlen-e, de ugyanazt a 2 szobát kaptuk ismét. Bár a szálló felújítása már tavaly ősszel elkezdődött, még csak a szobák egy részére került sor. Sajnos az ilyen dupla szoba, amelyben népes családunk elfér még nem került felújításra, de talán jövőre...
Imádjuk Sopront, gyönyörű a környék, a Lővérek, jó a levegő, sok a program, kisgyerekeseknek is kiváló hely, még rossz időben sem unatkoztunk... szóval imádjuk és visszatérünk jövőre is, ezt már eldöntöttük, de a negatívumok mellett nem tudok szó nélkül elmenni, és ezért nem is tudom 5-ösre értékelni a szállodát.
Viszonylag kevés vendég volt, így a reggeli és vacsora idején az étteremben is mindig bőven volt hely, és a wellness részlegben is kényelmesen elfértünk.
Az étterem számomra nem kétséges, hogy 5 pontos, bár nem volt óriási választék, de remekül állították össze a kínálatot, és az ételek nagyon finomak, ízletesek, gusztusosak voltak, jó alapanyagokból. Az utolsó reggelen csak hideg ételek voltak a svédasztalon, a melegeket étlapról kellett rendelni, gondolom, ez a kevés vendég miatt így gazdaságos, nekem ezzel nincs gondom, én sem szeretem itthon pazarolni és kidobni az el nem fogyasztott ételt. Vacsora 2 leves, 4 féle főétel körettel, ebből mindig volt 1 hal, 1 marha, 1-2 szárnyas, de minden nap más volt, nem ismétlődött a menü. Előételek, saláták, savanyúságok, sajttál, 3 féle süti.
A személyzet készséges volt, udvariasak, néhányan kifejezetten kedvesek. A gyerekeim számára felejthetetlen élmény marad, hogy az igazgató úr beinvitálta őket a konyhába, és megnézhették, hol készülnek az ételek.
A mini klub nevű játszószoba is nagyon tetszett a gyerekeknek, tavaly óta új műanyag padlót raktak le. Bár itt a játékokon lehetne még mit javítani, bővíteni, és a törött, hibás játékokat kivonni a forgalomból.
A wellnessben 2 jakuzzi, úszómedence, gyerekmedence van, sok pihenőágy, 2 szauna (1 normál, 1 natúr), gőzkabin és levendula aromaterápiás kabin. Hétvégén este 10-ig van nyitva a wellness, így én is le tudtam menni külön este, amikor a gyerekek már elaludtak. Nekünk adtak törölközőt is, nemcsak lepedőt. A szobában csak felnőtt fürdőköpeny van, de ebből 4 db-ot is kaptunk a férjemmel 2-en. Takarítás rendben volt a szobában.
És akkor a negatívumok: az egyik fürdőszobában a WC a lehúzást követően folyatott, újra jó erősen meg kellett nyomni a gombot, és utána végre leállt. A másik fürdőben az elszívó folyamatosan ment, zúgott, de kérésünkre feljött a szerelő és megcsinálta. A padlószőnyeg foltos, ideje lenne lecserélni. Az egyik szekrényajtó szorult. A terasz jó méretes, de csak 2 szék van a 2 szobára együttesen.
A wellnessben gyakrabban kéne törölni a vizet (egyszer én is megtettem a személyzet helyett), mert nagyon csúszik.
Tudom, ezek egyike sem tragédia, de egy négy csillagos, igényes szállóban ezeknek rendben kellene lenniük szerintem.
Az étteremben az italok drágák (1 cola + 1 sör 1.390 Ft volt), de kérésre minden este adtak ingyen 1 kancsó csapvizet, bár ezt a gyerekeknek kértük.
Parkolás az épület előtt ingyenes, most bőven volt hely, check-out 11 óra. Az udvaron nagy zöld park, fa játszótér, kis színpad kis tóval.
Összességében ajánlom, és remélem, jövőre, ha újra megyünk, már ismét tökéletes lesz minden.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (55)
Hotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - Medence/kertHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - Medence/kertHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - WellnessHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - Medence/kertHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - Medence/kertHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - SzobákHotel Fagus Sopron - VendéglátásHotel Fagus Sopron - KörnyékHotel Fagus Sopron - Külső képHotel Fagus Sopron - KörnyékHotel Fagus Sopron - Szórakozás/SportHotel Fagus Sopron - Vendéglátás

Hotel Fagus további értékelései

2017.01.15gyerekekkel
Kiváló
Először jártunk Sopronban, de biztosan vissza fogunk még térni. Nagyon tetszett a szálloda, kellemes 3 napot töltöttünk itt. A wellness egy kissé el volt hanyagolva, de más problémát nem tapasztaltunk. Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek! Kutyával érkeztünk és semmi gondot nem okozott, gyönyörű...
2016.08.03a párjával
Kiváló
Három napot töltöttünk ebben a csodálatos helyen lévő szállodában. A szoba és fürdőszoba is tiszta volt, a matrac kényelmes. Csak reggelit kértünk, az bőséges volt és jó ízű. A személyzet kedves volt. Csak jót tudok írni róluk. A wellness nem működött, de erről már a foglaláskor tájékoztattak,...
2016.07.09a párjával
Kiváló
3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében nagyo elégedettek voltunk. A szoba tiszta volt, a matrac kényelmes volt. Az ételek választéka a lehető legszuperebb volt és minden nagyon finom volt. A wellnes részleg is kiváló volt. Amibe bele tudtunk volna kötni az a padlószőnyeg elhasználtsága a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással