Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szörnyű csalódás...

Hotel Fagus SopronHotel Fagus Sopron a térképen

Szörnyű 2013. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. december 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyfajta hagyománnyá vált nálunk, hogy évente egyszer ellátogatunk a Hotel Fagusba. Ez volt a negyedik és egyben utolsó alkalom. Idén is lakosztályt foglaltunk, akárcsak tavaly, hiszen egy családnak ez a legkényelmesebb, ráadásul a legutóbbi ittjártunkkor meg voltunk elégedve vele. Azt már tudtuk, hogy teljes vezetőség váltás történt és sajnos teljes személyzet váltás is. Leginkább a bárból Konstantin hiányzott, aki minden évben remekül elszórakoztatott bennünket, s így persze többet is fogyasztottunk :)Most egyszer tévedtünk be a bárba, de a fiatal személyzet olyan szinten levegőnk nézett bennünket, hogy simán kitárgyalták, hogy egy rekesz ital valójában mennyibe kerül és itt mennyiért adják darabját és egyéb belső dolgokat, ami bennünket egy cseppet sem érdekelt volna. Ráadásul a tv -t leszerelték a falról, ami önmagában nem baj, bár vendégmarasztalónak az is ó volt, csak hogy a nyoma, a kosz, a lyukak a falban, a tartó egykori helye mind-mind ott maradt.
Az étkezőben a legutóbbi ottjártunkkor mozgott egy része a padló borításának, most már két helyen is feljött a padló, de semmi gond letakarták 1-1 kopott szőnyeggel. A gyerekmenü a vicc kategóriát súrolta, nem hiszem, hogy a vezetőség látott már életében közelről gyereket (zöldséges rakott tészta, mákos tészta, tejszínes csirkecsíkok stb). Azt tudtuk, hogy a wellness részleg nem túl nagy, így nem is voltak nagy elvárásaink a fejlesztéseket tekintve. Nos itt is sikerül meglepni bennünket: a gőzkabinban minden 5. csempekocka hiányzott, a pezsgőfürdős medence egyikében olyan mennyiségű kosz volt, hogy az szörnyű! A wellnessnél nincs normális törölköző, csak szauna lepedő, ami, mint tudjuk nem törölközés célját szolgálja. És akkor itt álljunk is meg a szoba felszereltségéhez tartozó köntösöknél: szakadtak, foltosak, és még csak véletlenül sem egységesek hol itt- hol ott hímezve, kb egy 5 éves gyerek szintjén. Ha már a szakadt, kopott dolgoknál tartunk, el is érkeztünk a lakosztályhoz: a lepedőn nagy lyukak-foltok, a szőnyegpadló szintén foltos, a függöny szakadt, a zuhanykabinban vastagon álla fugákon a penész, a csempe pereme elvágja az ember lábát. Sehol a fürdőben egy nyomorult fogas, nincs hova teríteni a vizes fürdőruhát, törölközőt stb. A pótágynak nevezett szörnyedvény, egy sima fémkeretes kempingágy, az a régi, ezer éves, kinyitogathatós fajta, halál kényelmetlen, kiállnak a rugók stb.
A kinti játszótér romokban, minen játék kopott, hibás, rossz... A belső részen a Miniclub is évek óta ugyan olyan. egy csomó semmire való, dirib-darab játék, használhatatlan vackok.
és ami még felejthetetlenebbé tette az ittlétünket: állatok a szállodában! A lakosztályt úgy vettük át, hogy a fürdő merő szösz és por volt, csak remélni mertem, hogy nem állatszőrrel volt teli, így egyből nek álltam takarítani. A szemközti szobában egy kutya folyamatosan vonyított és ugatott 2 napig, szinte megállás nélkül, mivel tuti egyedül hagyták a szobában! Nem is értem, az ilyen embereknek minek állat és miért viszik magukkal?!
Mindenesetre a végére már megértettem, hogy az új management miért kéri előre a szállás 50%-át, nehogy az első órák ittléte után kocsiba vágódj és meg sem állj hazáig!
Mindent összefoglalva, egy max. 3 csillagos hotel színvonaláért kifizettünk egy nagy rakás pénzt és cserébe csak bosszúságot kaptunk! A szálló lepukkant és koszos, a személyzet udvariatlan és flegma.
Nagyon szerettünk ide járni, de ez már a múlt része lett, a régi Fagussal együtt.....
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (9)
Hotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - BelsőHotel Fagus Sopron - KörnyékHotel Fagus Sopron - Környék

Hotel Fagus további értékelései

2017.01.15gyerekekkel
Kiváló
Először jártunk Sopronban, de biztosan vissza fogunk még térni. Nagyon tetszett a szálloda, kellemes 3 napot töltöttünk itt. A wellness egy kissé el volt hanyagolva, de más problémát nem tapasztaltunk. Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek! Kutyával érkeztünk és semmi gondot nem okozott, gyönyörű...
2016.08.03a párjával
Kiváló
Három napot töltöttünk ebben a csodálatos helyen lévő szállodában. A szoba és fürdőszoba is tiszta volt, a matrac kényelmes. Csak reggelit kértünk, az bőséges volt és jó ízű. A személyzet kedves volt. Csak jót tudok írni róluk. A wellness nem működött, de erről már a foglaláskor tájékoztattak,...
2016.07.09a párjával
Kiváló
3 napot töltöttünk a szállodában. Összességében nagyo elégedettek voltunk. A szoba tiszta volt, a matrac kényelmes volt. Az ételek választéka a lehető legszuperebb volt és minden nagyon finom volt. A wellnes részleg is kiváló volt. Amibe bele tudtunk volna kötni az a padlószőnyeg elhasználtsága a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
29.128 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval