Körmi étterem értékelései

Értékelései
31
47
52
95
9
2
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi étterem értékeléseit!

Átlagos kockás abroszos -

Kovács-Kert Étterem Visegrád

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Központi helyen lévő étterem. A berendezés a 80-as éveket idézi. Az ételek korrekt módon elkészítve, semmi extra. Az abrosz nagyon koszos, a mellékhelyiségre szintén ráfér a takarítás. A kiszolgálás figyelmes, kedves. A színvonalat mutatja a CBA-s ketchup. Ár-érték arányban rendben van. A kiszolgálás gyors, bár rajtunk kívül senki más nem volt az egész étteremben.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 3.
Egy rendezvénysorozt ideje alatt tértünk ide egy jó lángosra. sajnos az ülőhely nagyon kevés, állva pedig elég körülményes lángost enni.Így kiültünk a Duna partra, s ott ettük mg. Maga a lángos nagyon finom volt, tökéletes a tészta és feltét is volt rajta bőven. A sör és az üdítő is rendben volt. Ár-érték arányban megfelelő.
Megosztom
katasztrófa -

Pótkulcs Szentendre

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 3.
Egy fesztivál keretén belül tértünk be ide, meghirdetett programra mentünk. A helyet fél órával a kiírt nyitvatartás után kezdték el nagyjából megnyitni. A személyzetnek fogalma sem volt semmi féle programról. Még leülni sem tudtunk, akkor pakolták a székeket és söpörtek fel. Nagy nehezen lett ülőhel,y inni is katunk és vártunk.
Megosztom
Nem leszünk visszatérő vendégek -

Promenade Étterem Szentendre

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 3.
Csak egy italra tértünk be. A kiszolgálás borzasztó lassú, az asztalok ragadtak a kosztól, a pohár nem volt eltörölve, csak elöblítve, állt benne az öblítővíz, de apincért nem zavarta, töltötte volna bele az italt, ha a árom ki nem önti a pohár alján lévő vizet. A fizetés is csigalassan történt, konkrétan felénk sem nézett a kutya sem. Nem ajánlom.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Kellemes helyiség, udvarias kiszolgálás. Első ránézésre kicsit "puccosnak" tűnik, de ár-érték aránbyan rendben volt. A sütemény friss, a kávé erős, minden olyan, amilyennek lennie kell.
Először játunk itt, de nem utoljára.
Ünnepnap is nyitva volt.
Apátsági termékeket is lehet vásárolni.
Megosztom
Édes pihenés -

Pletycafé Pannonhalma

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Friss sütemények, széles fagyi választék. Ünnepnap is nyitva. Egy klíma jó lenne, de a ventillátorral is ki lehetett bírni, hisz a kinti 35 fokhoz képest bent elviselhető volt a meleg.
A kiszolgálás gyors, kedves.
Ár-érték arányban rendben van.Tiszta, normál hely.
Többször jártunk már itt átutazóban.
Megosztom
Először és utoljára -

Monarchia Kávéház Mosonmagyaróvár

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Sütizni ültünk be ide, első, és utolsó alkalommal. Rajtunk kívül még 2 asztalnál ültek vendégek. Ennek ellenére mind a rendelésre, mind a fizetésre sokat kellett várni. A számlázás össze-vissza sikerült, olyat is ki akartak fizettetni velünk, amihez közünk sem volt. A sütemények bár frissek voltak, de finomak nem.
Megosztom
Egyszerű de nagyszerű -

Reset Ételbár Nyúl

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Hangulatos kis hely. A rendelés felvétel a pultnál történik. A személyzet nagyon kedves, a nagy forgalom ellenére elég hamar elkészültek az ételek. A pizza a fiam szerint a legfinomabb,amit életében evett. A hamburger óriási, a hús jól átsütve. A csípős csirkeszárnyak is finomak és emberes adag. Az árak korrektek. Visszatérő vendégek leszünk.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Október végén tértünk be, s mivel más nem nagyon volt nyitva, szép forgalmat bonyolított. Hekket ettünk, nagyon finom volt és az ár is elfogadható. A sültkrumpli az ilyen helyeknél szokásos mirelit volt, de korrekt adag. Az ételekre nem kellett túl sokat várni. Felnőtt, gyerek, mindenki jól lakott.
Megosztom
Néha jobb az egyszerűbb -

Kastély Kávézó Keszthely

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
A kávézó nagyon hangulatos, s a hely szellemének köszönhetően meglehetősen drága is. A sütik különlegesek, finomak, viszont a gesztenyepürét sikerült túlgondolniuk. A választáskor a személyzet nem szólt, hogy a püré étcsokoládé krémet is tartalmaz, pedig tudták, hogy gyereknek lesz. Neki nagy csalódás volt, s meg sem bírta enni. A kávé finom, de semmi extra.
Megosztom
6 oldalon / 52 találat


TérképX