Körmi étterem értékelései

Értékelései
23
34
34
78
8
2
30

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi étterem értékeléseit!

Körmi értékelései

Megbízható minőség -

Bassiana Hotel Étterme Sárvár

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Horvátországból hazafelé tartva, egy 8 órás út után fáradtan, éhesen tértünk be a korábban már bevált helyre. Most sem csalódtunk. Az ételek továbbra is ízletesek, mutatósak, a személyzet udvarias. Az adagok nagyok, az ár-érték arányi is rendben volt.
Ami furcsa volt, az a hely viszonylagos üressége.
Vissza fogunk még térni, abban biztos vagyok.
Megosztom
Pocsék sütemények, pocsék kiszolgálás. -

Gino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 10.
A sütemény száraz volt, a gesztenyepürétől fulladásos halált lehetett kapni, rajta a műanyag hab maga a borzadály. A személyzet sem köszönni, sem megköszönni nem tud. A tálcát szinte elénk lökték. A kávé volt az egyetlen elfogadható a rendelt termékek közül. A vendéglátásról az ott dolgozóknak foglamuk sincs, sajnálatos, mert a hely jó adottságokkal rendelkezi.
Megosztom
Csak időmilliomosoknak -

Mahagóni Étterem Tata

2016. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 5.
Amikor először jártam itt, ebédidőben voltam, menüt ettünk a kollégákkal. Több mint 1! ! ! órába telt, mire végeztünk, s az idő nagy részét a várakozással töltöttük: vártunk a pincérre, vártunk a levesre, vártunk a főételre, vártunk az evőeszközre, vártunk a savanyúságra. . . Adtam a helynek még egy esélyt, nem ebédidőben voltam, de hasonló élménnyel távoztam.
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rendelés felvétel borzasztó lassú, s ez után újabb várakozás, hogy megkaphasd. Mindezt elég borsos áron. A kávé finom volt, de a sütemények teljesen átlagosak. A sacher szelet tésztája száraz, a kókuszgolyó émelyítően édes. A gesztenyés sütit a zselatin tartotta össze. Nem valami nagy eresztés.
Megosztom
Egyedi, hangulatos -

Alabárdos Étterem Szeged

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kirándulás közben tértünk be a tejesen felújított, s nemrég újra megnyitott étterembe. A hely a két féle étlappal, s két helyiséggel számunkra kissé furcsa volt. Miért nem lehet mindkét étlap átolvasása után eldönteni, hogy ki mit eszik? Családilag mentünk, de szívesen választottunk volna ilyen-olyan ételt is, de akkor külön kellett volna ülni?
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kívülről semmi extra, sőt első nekifutásra úgy tűnt, hogy zárva. Belépve kellemes légkör fogad. Körül nézve megdöbbenve látjuk, hogy milyen tágas, sőt bowling is van. Pizzát ettünk, egész gyorsan elkészült, hatalmas volt és finom. Árban is megfelelő, a kávé is kitűnő. Egy szem pultos-felszolgáló dolgozott, de elég is volt.
Megosztom
2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártam már itt, sajnos az árszínvonal emelkedésével a minőség és a kiszolgálás színvonala folyamatosan csökken. A mai nap vásároltam egy citromosnak mondott minyont. Már az gyanús volt, hogy fehér volt a külseje, itthon elfogyasztva ki is derült, hogy a citromhoz semmi köze, ez talán vaníliás lehetett, bár íze nem volt, csak a tömény cukor.
Megosztom
Ide el kell jönni -

Folt Kávézó Szentendre

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
Véletlenül bukkantunk a hely mely már kívülről is nagyon megfogott. A kézműves söreik isteniek. Az Alcatracot különösen ajánlom.
Egyetlen szépséghiba, hogy számunkra nem derült ki a hely neve.A bejárat feletti molino ugyan is nem volt fent, csak a képekről jöttem rá, hogy ezen a helyen voltunk.
Megosztom
Isteni málnás-csokitorta -

Lola Cukrászda Szentendre

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
A belvárosban sétálva jött velünk szembe ez a hely. Párom csokitortát én málnás-csokitortát ettem. Mindegyik nagyon finom volt. A kiszolgálás lehetne kedvesebb, úgy éreztük magunkat, mint ha futószalagon lennénk, mielőbb ki le akartak tudni bennünket, hogy az ismerősével tovább beszélgethessen a hölgy. Szinte zavartunk.
Megosztom
Bőséges csárdatál -

Vígmolnár Csárda Csopak

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 30.
Kellemes hely, viszonylag sok vendéggel. A személyzet néha nincs a helyzet magaslatán, s néhány számunkra lényeges információt elhallgattak, illetve nem kaptunk megfelelő tájékoztatást pl a fizetési módokkal kapcsolatban.
csárdatálat rendeltünk, bőségesen jól laktunk vele.
Ár-érték arányban megfelelő.
Megosztom
4 oldalon / 34 találat


TérképX