Körmi étterem értékelései

Értékelései
28
44
45
91
9
2
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi étterem értékeléseit!

Körmi értékelései

Egyszerű de nagyszerű -

Reset Ételbár Nyúl

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Hangulatos kis hely. A rendelés felvétel a pultnál történik. A személyzet nagyon kedves, a nagy forgalom ellenére elég hamar elkészültek az ételek. A pizza a fiam szerint a legfinomabb,amit életében evett. A hamburger óriási, a hús jól átsütve. A csípős csirkeszárnyak is finomak és emberes adag. Az árak korrektek. Visszatérő vendégek leszünk.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Október végén tértünk be, s mivel más nem nagyon volt nyitva, szép forgalmat bonyolított. Hekket ettünk, nagyon finom volt és az ár is elfogadható. A sültkrumpli az ilyen helyeknél szokásos mirelit volt, de korrekt adag. Az ételekre nem kellett túl sokat várni. Felnőtt, gyerek, mindenki jól lakott.
Megosztom
Néha jobb az egyszerűbb -

Kastély Kávézó Keszthely

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
A kávézó nagyon hangulatos, s a hely szellemének köszönhetően meglehetősen drága is. A sütik különlegesek, finomak, viszont a gesztenyepürét sikerült túlgondolniuk. A választáskor a személyzet nem szólt, hogy a püré étcsokoládé krémet is tartalmaz, pedig tudták, hogy gyereknek lesz. Neki nagy csalódás volt, s meg sem bírta enni. A kávé finom, de semmi extra.
Megosztom
Véletlen találkozás -

Kes Pub Bük, Bükfürdő

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 27.
A velemi Gesztenyefesztiválra tartva tértünk le Bükre nagyon éhesen. Akkor még nem sejtettük, hogy ez az ebéd lesz a nap fénypontja. A berendezés hangulatos, a felszolgálás udvarias, az ételek óriásiak és ízletesek, ár-érték arányban is rendben van. A presszó kv is nagyon finom, erős.
Megosztom
2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 7.
Nagy elvárásokkal tértünk be, ahhoz képest csalódás volt. Minden átlagos. A személyzet, a választék, a minőség. Egyedül a könyezet jobb az átlagosnál.
Megosztom
Több év után csalódás -

Bavaria Étterem Abda

2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 7.
Évek óta vissza jártunk ide, de az utóbbi 3 alkalom meggyőzött bennünket arról, hogy másik helyet keressünk. Az ételeket rendszeresen langyosan, vagy hidegen hozzák ki. Az ételhordósok miatt csak ülsz és vársz, a következő fogásra, az üres tányérod felett 15-20 perceket menünél, mivel az egy fős személyzet őket veszi előre!
Megosztom
2018. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 30.
Egy vasárnapi kirándulás során tértünk ide be. Elég sokat kellett várni, mire megkérdezték, hogy mi járatban vagyunk. A rendelés felvételekor nem kérdezték meg, hogy mit iszunk, külön jeleztük, hogy ha nem gond, innánk is, mivel a pincér már szaladt volna is tovább.
Megosztom
Ki sem próbálhattuk -

Dobos Pub & Pizzéria Győr

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 18.
Egy vasárnap, arra járva szerettünk volna "csak úgy" ebédelni. Belépve azt tapasztaltuk, hogy egyetlen asztalnál ülnek, a többire mind foglalt tábla volt kirakva. A személyzetből egy kis fiatal lány kérdezte meg flegmán, hogy mit akarunk. Nyilván mást is lehet az étteremben csinálni, de mi csupán enni akartunk. Közölte, hogy minden asztal foglalt.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Az étteremben az asztalok nagyon szellősen helyezkednek el. Borzasztó a kosz, a döglött légy stb. A személyzet hozzáállása kritikán aluli, beléptünkkor rajtunk kívül nem volt vendég, ennek ellenére a személyzet 2 tagja fel sem emelte a fejét a beszélgetésükből, s kb 5-6 perces árakozás után jött a pincér is megkérdezni, hogy mit akarunk.
Megosztom
Kellemes hely, kiadós adagok. -

Óvárosi Kávéház & Étterem Mosonmagyaróvár

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Párommal vacsorázni tértünk be az étterembe. Az árak a belvárosi viszonylathoz képest elfogadhatók. Az adagok emberesek, ízletesek, azonban apróbb hiányosságok megfigyelhetők: a filé szálkás, a püré erősen darabos, a limonádé langyos.
A hely azonban nagyon szép, hangulatos, a kiszolgálás udvarias, s a számla végösszege is emészthető.
Megosztom
5 oldalon / 45 találat


TérképX