Körmi étterem értékelései

Értékelései
24
36
38
82
8
2
30

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Körmi értékeléseit!

Olvasd el Körmi étterem értékeléseit!

Körmi értékelései

Ki sem próbálhattuk -

Dobos Pub & Pizzéria Győr

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 18.
Egy vasárnap, arra járva szerettünk volna "csak úgy" ebédelni. Belépve azt tapasztaltuk, hogy egyetlen asztalnál ülnek, a többire mind foglalt tábla volt kirakva. A személyzetből egy kis fiatal lány kérdezte meg flegmán, hogy mit akarunk. Nyilván mást is lehet az étteremben csinálni, de mi csupán enni akartunk. Közölte, hogy minden asztal foglalt.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Az étteremben az asztalok nagyon szellősen helyezkednek el. Borzasztó a kosz, a döglött légy stb. A személyzet hozzáállása kritikán aluli, beléptünkkor rajtunk kívül nem volt vendég, ennek ellenére a személyzet 2 tagja fel sem emelte a fejét a beszélgetésükből, s kb 5-6 perces árakozás után jött a pincér is megkérdezni, hogy mit akarunk.
Megosztom
Kellemes hely, kiadós adagok. -

Óvárosi Kávéház & Étterem Mosonmagyaróvár

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Párommal vacsorázni tértünk be az étterembe. Az árak a belvárosi viszonylathoz képest elfogadhatók. Az adagok emberesek, ízletesek, azonban apróbb hiányosságok megfigyelhetők: a filé szálkás, a püré erősen darabos, a limonádé langyos.
A hely azonban nagyon szép, hangulatos, a kiszolgálás udvarias, s a számla végösszege is emészthető.
Megosztom
Kicsi odafigyeléssel sokkal jobb lehetne. -

Várkert Kávézó Mosonmagyaróvár

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Korábban már jártunk itt, az akkori kellemese élmények hatására ültünk be ismét. A belső térbe ültünk le a kinti kánikula elől, azonban a helyiség túlságosan hideg volt a klímától, ráadásul az asztalunkra úgy fújta, hogy kifejezetten kellemetlen volt. Szívesen maradtunk még volna beszélgetni, iszogatni, de abban a hidegben kizárt. A meggysörük nagyon jó.
Megosztom
Megbízható minőség -

Bassiana Hotel Étterme Sárvár

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Horvátországból hazafelé tartva, egy 8 órás út után fáradtan, éhesen tértünk be a korábban már bevált helyre. Most sem csalódtunk. Az ételek továbbra is ízletesek, mutatósak, a személyzet udvarias. Az adagok nagyok, az ár-érték arányi is rendben volt.
Ami furcsa volt, az a hely viszonylagos üressége.
Vissza fogunk még térni, abban biztos vagyok.
Megosztom
Pocsék sütemények, pocsék kiszolgálás. -

Gino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 10.
A sütemény száraz volt, a gesztenyepürétől fulladásos halált lehetett kapni, rajta a műanyag hab maga a borzadály. A személyzet sem köszönni, sem megköszönni nem tud. A tálcát szinte elénk lökték. A kávé volt az egyetlen elfogadható a rendelt termékek közül. A vendéglátásról az ott dolgozóknak foglamuk sincs, sajnálatos, mert a hely jó adottságokkal rendelkezi.
Megosztom
Csak időmilliomosoknak -

Mahagóni Étterem Tata

2016. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. január 5.
Amikor először jártam itt, ebédidőben voltam, menüt ettünk a kollégákkal. Több mint 1! ! ! órába telt, mire végeztünk, s az idő nagy részét a várakozással töltöttük: vártunk a pincérre, vártunk a levesre, vártunk a főételre, vártunk az evőeszközre, vártunk a savanyúságra. . . Adtam a helynek még egy esélyt, nem ebédidőben voltam, de hasonló élménnyel távoztam.
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rendelés felvétel borzasztó lassú, s ez után újabb várakozás, hogy megkaphasd. Mindezt elég borsos áron. A kávé finom volt, de a sütemények teljesen átlagosak. A sacher szelet tésztája száraz, a kókuszgolyó émelyítően édes. A gesztenyés sütit a zselatin tartotta össze. Nem valami nagy eresztés.
Megosztom
Egyedi, hangulatos -

Alabárdos Étterem Szeged

2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kirándulás közben tértünk be a tejesen felújított, s nemrég újra megnyitott étterembe. A hely a két féle étlappal, s két helyiséggel számunkra kissé furcsa volt. Miért nem lehet mindkét étlap átolvasása után eldönteni, hogy ki mit eszik? Családilag mentünk, de szívesen választottunk volna ilyen-olyan ételt is, de akkor külön kellett volna ülni?
Megosztom
2016. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 5.
Kívülről semmi extra, sőt első nekifutásra úgy tűnt, hogy zárva. Belépve kellemes légkör fogad. Körül nézve megdöbbenve látjuk, hogy milyen tágas, sőt bowling is van. Pizzát ettünk, egész gyorsan elkészült, hatalmas volt és finom. Árban is megfelelő, a kávé is kitűnő. Egy szem pultos-felszolgáló dolgozott, de elég is volt.
Megosztom
4 oldalon / 38 találat


TérképX