2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 29.
A szálloda nagyon szép helyen található, a környéken sok túrázási, kirándulási lehetőség van. A szálláshely tiszta, csendes, a személyzet kedves, udvarias. Az étkezéseknél a reggeli, és vacsora kínálat bőséges, az ételek ízletesek. Ott tartózkodásunk alatt a tartalmas időtöltést szervezett programok színesítették pl.: gyerekeknek arcfestés, és kreatív foglalkozások, szervezett erdei séták.. Ezek közül kiemelném a fáklyás esti sétát a Sörházdombi-kilátóhoz, amely nagyon hangulatos, és érdekes volt, természetesen tapasztalt túravezető irányításával. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bárkinek szívesen ajánlom, hogy töltsön el pár napot a Lövér Hotelben.
Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Nemere felhasználót?
2019. november 14. - Hotel Lövér válasza Nemere értékelésére:
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen a dicsérő szavakat! Köszönjük a pozitív visszacsatolást, hogy amit csinálunk, a vendégeinket elégedetté teszi! Nagyon örülünk, hogy kellemesen telt a nálunk eltöltött idő. Reméljük mihamarabb visszatérnek hozzánk!
Hotel Lövér
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Az egész hotel szinte tökéletes. 6 éjszakát töltöttünk itt, szerintem, ha 1-2 dolgon javítanának, akkor már tényleg a csúcsok csúcsa lenne. Ami szinte rögtön feltűnt, hogy a járványügyi szabályokat maximálisan betartják, a folyamatos fertőtlenítés, távolságtartást az asztaloknál. Ezekért 5...
Gyönyörű négy nyári és "forró" napot töltöttünk Sopronban a férjemmel a Hotel Lövérekben. A szálloda csodálatos helyen van. Fenséges kilátású szobánk volt. Mindenki a szállodában nagyon figyelmes, kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. A tisztaság is nagyon rendben volt.
Egyetlen...
Mindennel meg voltunk elégedve a férjemmel. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes, úgy szintén a recepciós munkatársak is kedvesek voltak.