A szálloda kiváló helyen fekszik.
A belváros gyalog is könnyen elérhető és a kirándulások kiindulópontjának is remek.
A szállodában a wifi tökéletesen működik.
A wellness részleg kicsi, és nem tartom jó megoldásnak azt, hogy a jacuzzi minden fél órában negyed órát működik csak.
Egyébként a személyzet, a tisztaság és az ételek rendben voltak, összességében elégedettek voltunk.
Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Erababa felhasználót?
2020. március 16. - Hotel Lövér válasza Erababa értékelésére:
Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Máskor is várjuk sok szeretettel!
Hotel Lövér
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Az egész hotel szinte tökéletes. 6 éjszakát töltöttünk itt, szerintem, ha 1-2 dolgon javítanának, akkor már tényleg a csúcsok csúcsa lenne. Ami szinte rögtön feltűnt, hogy a járványügyi szabályokat maximálisan betartják, a folyamatos fertőtlenítés, távolságtartást az asztaloknál. Ezekért 5...
Gyönyörű négy nyári és "forró" napot töltöttünk Sopronban a férjemmel a Hotel Lövérekben. A szálloda csodálatos helyen van. Fenséges kilátású szobánk volt. Mindenki a szállodában nagyon figyelmes, kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. A tisztaság is nagyon rendben volt.
Egyetlen...
Mindennel meg voltunk elégedve a férjemmel. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes, úgy szintén a recepciós munkatársak is kedvesek voltak.