Kiváló 2013. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szerettünk ott lenni,de most már nem tudunk menni,mert nagyon drága a mi keresetükhöz.De nagyon sokat gondolunk arra ,hogy milyen jó lenne ott lenni.Ha még egyszer a lányommal ,és a férjem elmehetnénk a világ legboldogabb embere lehetnénk. ,mert nekünk csak álom marad.Nagyon udvariasak voltak velünk,mind a személyzet mind a pincérek.Tisztaság és rend volt mindenhol.Bár milyen kérdésünk volt minden alkalommal segítettek.Én csak jót tudok mondani .A további munkájukhoz sok sikert kívánok!
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...