Átlagos 2015. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
9 emeletes szálloda - 3 felvonó - 2 működött, 1 folyamatosan rossz volt sok volt a várakozás emiatt. (7. emeleten laktam). A szobák szépek látszik rajtuk a felújítás ami kiterjedhetett volna a padlószőnyegre is az erősen kopott állapotban van. A fürdőben a zuhanykabin kicsi, a zuhanyfejet nem tudtuk rögzíteni mert a tartója törött volt, kérdésre a válasz nincs tartalék nem tudják javítani. A szobában volt egy állólámpa az majdnem szétesett. A hűtőszekrény olyan hangosan zúg, hogy nem lehet aludni tőle (javítás helyett kapcsolja ki válasz a karbantartástól). Az étteremben a székek kilazulva, némelyik lötyög nem stabil. A svédasztalos étkezések bőségesek, választékosak csak a kontrollt kellene növelni, szerintem sok a pazarlás. Ez persze nem a szálloda hanem a vendégek hibája. Az aulára is ráférne egy alapos felújítás. Mindettől függetlenül jól éreztük magunkat. Szilveszteri műsor: zenekar jó volt csak sokat beszéltek, feleslegesen poénkodtak nem volt szórakoztató emiatt az éjféli himnuszról több mint egy perccel lekéstek, ez kellemetlen volt. A program lehetett volna színesebb, nagyon egy korosztályos volt.
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...