Kiváló 2016. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Másodszor volt szerencsém eltölteni egy hetet ebben a szállodában.Első alkalommal két lány unokámnak,jelenleg pedig egy hölgy roklnommal voltam.Unokáim a mai napig emlegetik például a magyaros ételeket,ök is jól érezték magukat mint ahogy mi is.A személyzet nagyon jó,segítökész volt.Ha tehetjük újból elmegyünk.
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...