Jó 2017. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. november 20.
A szálloda elhelyezkedése, a személyzet, az étkezés kiváló volt. Mivel előtte tájékozódtunk, így az erősen "retro" stílussal tisztában voltunk. A Wi- Fi a szobában nagyon gyenge volt, néha még a recepciónál is. A szobából a kilátás lehetett volna jobb, a belső udvar és az étkező tetejét láttuk. Mivel a szálloda nem volt tele, talán lehetett volna erre is figyelni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelnék egy kis figyelmességet: születésnap alkalmából voltunk Sopronban,a szálloda dolgozói egy üdvözlőlappal és egy kis üveg borral leptek meg bennünket. Jól esett, köszönöm szépen!
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...