Jó 2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. április 1.
A korábban olvasott pozitív ajánlások alapján választottam ki a szállodát. Elvárásaiknak teljes egészében megfelelt, az ár-érték aránynál is jobbnak ítéltem meg. Rendszeresen töltünk hosszú hétvégéket szállodákban, van összehasonlítási alapunk is. Egy dolog amin sürgősen és feltétlenül változtatni kellene a wellness rész járóburkolata rendkívül csúszik, balesetveszélyes, annak ellenére, hogy igyekeznek a folyamatos vízfeltörléssel ezen javítani, de ez nem elegendő!
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...