Jó 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 1.
Nagyon megvoltam elégedve Sajnos az idő nem volt kegyes a kiándulásokhoz de amit megakertam nézni szinte minden sikerült , amit nagyon sajnálok megnéztem Fraknó várát ,de csak ketten voltunk magyarok így nem tudtunk bejutni ,de ami késik nem múlik ,ami nekem nagyon hiányzott szeretem volna Bécsbe megnézni a kastélyt , de kiándulásokat csak vasánap indítanak Sajnálom Tisztelettel Nádházy Sándor
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...