Jó 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 14.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ellátás/ reggeli, vacsora / választékos, jó ízű, finom volt. A szoba, fürdőszoba kifogástalanul tiszta.
A hirdetésük alapján bosszankodtam, hogy a parkolásért fizetni kell, ha a szálloda vendégei vagyunk.Szerintem ez etikátlan. Azonban nagy meglepetésként ért, hogy a felújítási munkálatok miatt nem kellett parkolást fizetni.Elég sok helyen jártunk már az országban, de eddig egyik szálloda sem kért parkolási díjat. Negatívum még, hogy az ágymatrac nagyon puha. A wc-ben nincs szellőzés, és a fürdőszoba is túl retró. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szívesen visszamennénk máskor is, ha nem lenne ilyen messze.
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...