Jó 2025. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Felújítás végén jártunk a szállodában, de nem volt zavaró munkavégzés, lehet látni, hogy hol tartanak a munkák. A wellness részleg szerintem kicsit zsúfolt, ha ilyen teltházas időszakban érkezel, egyébként lehet hogy elegendő. Egy kicsit lehetne minden melegebb a medencék hőmérséklete és a szauna is.A programok szervezésével volt problémánk, konkrétan a városnéző túra korábban indult mint amire meg volt hírdetve. Mi páran bementünk a csoport után a városba, viszont elérve őket még sokat hallottunk a városról és élvezetes volt. Erre oda kell figyelni. A szilveszter esti parti minden igényt kielégítő volt, nagyon jól éreztük magunkat és jól szórakoztunk. A személyzet figyelmes volt kéréseinket mindig igyekeztek gyorsan teljesíteni.
Személyzet kifogástalan. Kedvesek, segítőkészek!A vacsora választékos, de ha elfogyott valami, pl. Csirkecombfilé, akkor gyorsfagyasztott valamivel lett pótolva, amit itthon sem eszek meg. Desszert elfogyott, sajnos nem tudták pótolni. De a személyzet kárpótolja a vendéget a kedvességével.
Csodálatos környezetben van a szálloda. Tiszta friss a levegő. Nagyon jó kiindulási pont kirándulásokhoz. Kedves , segítőkész minden ott dolgozó . Finomak az ételek.
Szépen felújították a szállodát,a szobák kényelmesek,tiszták, bár a fürdő kicsi,de az is tiszta. A személyzet kedves,udvarias mindenben segítőkész. Étkezésnél mindenki tud kedvére választani nagy a választék. A welnes részleg ekkora szállodához kicsi , de hangulatos. Nagyon jó a szálloda...